Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Boston - New York - Philadelphia - Washington D.C. - 8 dagen/7 nachten
Ontdek per trein de populairste steden van Noord-Oost USA. U begint in Boston en reist per trein via New York en Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 7 hotelovernachtingen, de treintickets, shuttle bij vertrek, Hop On Hop Off tour in Boston, New York en Washington, Freedom Trail Walking Tour in Boston, individuele wandeltour in Philadelphia en een Adventure Pack. Deze treinreis is los te boeken, maar u kunt deze ook onderdeel maken van een langere tour.

Highlights
Boston - New York - Philadelphia - Washington DC

Bekijk hier het programma >>
 
Tip
Combineer deze treinreis met één van onze autorondreizen!

Voorwaarden:
   
- Vertrek is dagelijks mogelijk
- Standaard: 3-sterren hotels | Upgrade: 4-sterren hotels
- Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
- Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij reservering
      
Inclusief:     
- 7 hotelovernachtingen in genoemde hotels
- Amtrak treintickets zoals genoemd in de beschrijving
- Boston Old Town Trolley Tour Hop On Hop Off (1 dag)
- Freedom Trail Walking Tour
- New York City Hop on Hop off Tour (2 dagen)
- Historische Philadelphia wandeltour
- Washington Old Town Trolley Hop On Hop off (1 dag) 
- Vertrek transfer naar de luchthaven
- Adventure Pack
      
Exclusief: Vluchten (vraag naar onze speciale Touroperating tarieven) - Entreegelden - Maaltijden - Taxi kosten
Boston
Washington D.C.
Boston
Philadelphia
New York
New York
Programma
Dag 1 – Aankomst in Boston
U komt aan op de luchthaven en gaat per taxi naar uw hotel (op eigen kosten; ongeveer $25).

Vandaag kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de haven van Boston en Boston’s HarborWalk. Dit is een openbare plaats met parken, zitplaatsen, cafés enz. Een andere optie is een bezoek aan het Quincy Marketplace, vlakbij de haven gelegen. U vindt hier verschillende boetiekjes, restaurants en warenhuizen. Geniet van de optredens van de vele straatartiesten hier.

Accommodatie - Standaard: Midtown Hotel (2 nachten) | Upgrade: Boston Park Plaza Hotel (2 nachten)
 
Dag 2 – Boston, MA
Vandaag heeft u de hele dag om de historische stad Boston te ontdekken. In de ochtend kunt u instappen in een trolleybus van de Old Town Trolley Tour (inbegrepen). Ga terug in de tijd en herbeleef het koloniale Boston. Onderweg kunt u er ook voor kiezen gedeeltes te wandelen volgens de Freedom Trail; een complete belevenis. The Freedom Trail is één van Amerika’s eerste historische wandeltochten, de trail is 4 km lang en begint bij het stadspark Boston Common en is dus een echte ‘must-do’ wanneer u in Boston bent. Ook leuk om te bezoeken is Cambridge, aan de andere kant van de Lawrence River. Eén van de universiteiten die zich hier bevindt, is Harvard. Bezoek ook één van de meest gewilde buurten om te wonen, Beacon Hill met haar prachtige 'brownstones'.

Dag 3 – Boston, MA – New York, NY
Deze ochtend gaat u op eigen gelegenheid naar het Back Bay Amtrak Station (kosten ongeveer $10). Hier start uw vier uur durende treinreis naar New York City. Eénmaal aangekomen in New York gaat u op eigen gelegenheid (kosten ongeveer $10) naar uw hotel.

New York City, ook wel ‘the city that never sleeps’ genoemd, heeft voor iedereen iets te bieden op elk moment van de dag. Er is veel te zien en te doen. De Grayline "Hop On - Hop Off" City Tour biedt u de mogelijkheid om alle belangrijke bezienswaardigheden te ontdekken. “Hop off” als u zin heeft om te dineren of te shoppen, en “Hop on” wanneer u klaar bent om weer verder te gaan met uw ontdekking van New York City. U ticket geeft u de mogelijkheid om dit twee dagen lang te doen.
 
Accommodatie - Standaard: Travel Inn (2 nachten) | Upgrade: Affinia Manhattan (2 nachten)
 
Dag 4 – New York
Uw "Hop On - Hop Off" City Tour gaat vandaag weer verder. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Times Square, Central Park, St. Patrick’s Cathedral, The Metropolitan Museum of Art, de beroemde Brooklyn Bridge en het Rockefeller Center. En natuurlijk is geen enkele citytour compleet zonder een bezoek aan het Statue of Liberty in de haven van New York en het Empire State Building. ’s Avonds kunt u genieten van theaters, dancings en de vele (lees: 18.000!) restaurants.

Dag 5 – New York, NY – Philadelphia, PA
Deze ochtend kunt u een taxi nemen van uw hotel naar Penn Station (kosten ongeveer $10) voor een korte treinreis die u brengt naar het historische Philadelphia. Aangekomen op 30th Street Station, gaat u per taxi (kosten ongeveer $15) naar uw hotel.

U heeft de hele dag de tijd om de stad te ontdekken door middel van een zogenaamde ‘self-guided walking tour’. Philadelphia was de meest invloedrijke stad in het proces van de Amerikaanse Revolutie. De meest beroemde attractie is natuurlijk de Liberty Bell, welke u vindt in het Liberty Bell Pavilion, gelegen middenin het National Historical Park. Aan de overkant daarvan vindt u de Independence Hall waar de opzet is gemaakt voor det Thomas Jefferson Declaration of Independence, welke is aangenomen op 4 juli 1776. Een andere belangrijke bezienswaardigheid is het Betsy Ross House. Betsy heeft de eerste USA-vlag genaaid, welke gepresenteerd werd aan George Washington.
   
Accommodatie - Standaard: Wyndham Historic District (1 nacht) | Upgrade: Sheraton Society Hill (1 nacht)
   
Dag 6 – Philadelphia, PA – Washington, D.C.
In de morgen gaat u per taxi van uw hotel naar 30th Street Station (kosten ongeveer $15). Een twee uur durende treinrit brengt u naar de hoofdstad van de United States; Washington D.C. U komt aan op Union Station. Neem vanaf hier een taxi naar uw hotel (kosten ongeveer $15). ‘Welcome to the US capital!’.Washington trekt jaarlijks ongeveer 20 miljoen toeristen, wat het toerisme de op één na grootste industrie van de regio maakt. Verrassend genoeg hoeft u bij de meeste bezienswaardigheden geen entree te betalen. Ontdek de rest van de dag Washington op eigen gelegenheid en breng bijvoorbeeld een bezoek aan het International Spy Museum, het Jefferson Memorial en het National Air & Space Museum.

Accommodatie - Standaard: Omni Shoreham Hotel (2 nachten) | Upgrade: Omni Shoreham Hotel (2 nachten)
   
Dag 7 – Washington, D.C.
Vandaag krijgt u de gelegenheid, net als in New York, de stad ontdekken met een "Hop On-Hop Off" City Tour. Deze tour brengt u wederom naar de belangrijkste attracties van de stad. Creëer uw eigen tour door het kiezen van uw stops. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Arlington National Cemetery. Wandel langs de National Mall; ook wel de “Nation’s Front Yard” genoemd. Deze loopt van het Lincoln Memorial tot de Capitol Building and Supreme Court. Langs de ‘Mall’ vindt u verschillende musea die een bezoek zeker waard zijn.

Dag 8 – Vertrek vanuit Washington, D.C.
Vertrek vandaag per shuttle transfer naar het vliegveld of ga verder met uw ontdekking van USA!

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief