Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Boston - New York - Philadelphia - Washington D.C. - 8 dagen/7 nachten
Ontdek per trein de populairste steden van Noord-Oost USA. Je begint in Boston en reist per trein via New York en Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 7 hotelovernachtingen, de treintickets, shuttle bij vertrek, Hop On Hop Off tour in Boston, New York en Washington, Freedom Trail Walking Tour in Boston, individuele wandeltour in Philadelphia en een Adventure Pack. Deze treinreis is los te boeken, maar je kunt deze ook onderdeel maken van een langere tour.

Highlights
Boston - New York - Philadelphia - Washington DC

Bekijk hier het programma >>
 
Tip
Combineer deze treinreis met één van onze autorondreizen!

Voorwaarden:
   
- Vertrek is dagelijks mogelijk
- Standaard: 3-sterren hotels | Upgrade: 4-sterren hotels
- Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
- Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij reservering
      
Inclusief:     
- 7 hotelovernachtingen in genoemde hotels
- Amtrak treintickets zoals genoemd in de beschrijving
- Boston Old Town Trolley Tour Hop On Hop Off (1 dag)
- Freedom Trail Walking Tour
- New York City Hop on Hop off Tour (2 dagen)
- Historische Philadelphia wandeltour
- Washington Old Town Trolley Hop On Hop off (1 dag) 
- Vertrek transfer naar de luchthaven
- Adventure Pack
      
Exclusief: Vluchten (vraag naar onze speciale Tour operating tarieven) - Entreegelden - Maaltijden - Taxi kosten
Boston
Washington D.C.
Boston
New York
Philadelphia
New York
Programma
Dag 1 – Aankomst in Boston
Je komt aan op de luchthaven en gaat per taxi naar je hotel (op eigen kosten; ongeveer $25).

Vandaag kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de haven van Boston en Boston’s Harbor Walk. Dit is een openbare plaats met parken, zitplaatsen, cafés enz. Een andere optie is een bezoek aan het Quincy Marketplace, vlakbij de haven gelegen. Je vindt hier verschillende boetiekjes, restaurants en warenhuizen. Geniet van de optredens van de vele straatartiesten hier.

Accommodatie - Standaard: Midtown Hotel (2 nachten) | Upgrade: Boston Park Plaza Hotel (2 nachten)
 
Dag 2 – Boston, MA
Vandaag heb je de hele dag om de historische stad Boston te ontdekken. In de ochtend kun je instappen in een trolleybus van de Old Town Trolley Tour (inbegrepen). Ga terug in de tijd en herbeleef het koloniale Boston. Onderweg kun je er ook voor kiezen gedeeltes te wandelen volgens de Freedom Trail; een complete belevenis. The Freedom Trail is één van Amerika’s eerste historische wandeltochten, de trail is 4 km lang en begint bij het stadspark Boston Common en is dus een echte ‘must-do’ wanneer je in Boston bent. Ook leuk om te bezoeken is Cambridge, aan de andere kant van de Lawrence River. Eén van de universiteiten die zich hier bevindt is Harvard. Bezoek ook één van de meest gewilde buurten om te wonen, Beacon Hill met haar prachtige 'brownstones'.

Dag 3 – Boston, MA – New York, NY
Deze ochtend ga je op eigen gelegenheid naar het Back Bay Amtrak Station (kosten ongeveer $10). Hier start je vier uur durende treinreis naar New York City. Eenmaal aangekomen in New York ga je op eigen gelegenheid (kosten ongeveer $10) naar je hotel.

New York City, ook wel ‘the city that never sleeps’ genoemd, heeft voor iedereen iets te bieden op elk moment van de dag. Er is veel te zien en te doen. De Grayline "Hop On - Hop Off" City Tour biedt je de mogelijkheid om alle belangrijke bezienswaardigheden te ontdekken. “Hop off” als je zin hebt om te dineren of te shoppen, en “Hop on” wanneer je klaar bent om weer verder te gaan met je ontdekking van New York City. Je ticket geeft je de mogelijkheid om dit twee dagen lang te doen.
 
Accommodatie - Standaard: Travel Inn (2 nachten) | Upgrade: Affinia Manhattan (2 nachten)
 
Dag 4 – New York
Je "Hop On - Hop Off" City Tour gaat vandaag weer verder. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Times Square, Central Park, St. Patrick’s Cathedral, The Metropolitan Museum of Art, de beroemde Brooklyn Bridge en het Rockefeller Center. En natuurlijk is geen enkele city tour compleet zonder een bezoek aan het Statue of Liberty in de haven van New York en het Empire State Building. ’s Avonds kunt u genieten van theaters, dancings en de vele (lees: 18.000!) restaurants.

Dag 5 – New York, NY – Philadelphia, PA
Deze ochtend kun je een taxi nemen van je hotel naar Penn Station (kosten ongeveer $10) voor een korte treinreis die je brengt naar het historische Philadelphia. Aangekomen op 30th Street Station, ga je per taxi (kosten ongeveer $15) naar je hotel.

Je hebt de hele dag de tijd om de stad te ontdekken door middel van een zogenaamde ‘self-guided walking tour’. Philadelphia was de meest invloedrijke stad in het proces van de Amerikaanse Revolutie. De meest beroemde attractie is natuurlijk de Liberty Bell, welke je vindt in het Liberty Bell Pavilion, gelegen middenin het National Historical Park. Aan de overkant daarvan vind je de Independence Hall waar de opzet is gemaakt voor de Thomas Jefferson Declaration of Independence, welke is aangenomen op 4 juli 1776. Een andere belangrijke bezienswaardigheid is het Betsy Ross House. Betsy heeft de eerste USA-vlag genaaid, welke gepresenteerd werd aan George Washington.
   
Accommodatie - Standaard: Wyndham Historic District (1 nacht) | Upgrade: Sheraton Society Hill (1 nacht)
   
Dag 6 – Philadelphia, PA – Washington, D.C.
In de morgen ga je per taxi van je hotel naar 30th Street Station (kosten ongeveer $15). Een twee uur durende treinrit brengt je naar de hoofdstad van de United States; Washington D.C. Je komt aan op Union Station. Neem vanaf hier een taxi naar je hotel (kosten ongeveer $15). ‘Welcome to the US capital!’.Washington trekt jaarlijks ongeveer 20 miljoen toeristen, wat het toerisme de op één na grootste industrie van de regio maakt. Verrassend genoeg hoef je bij de meeste bezienswaardigheden geen entree te betalen. Ontdek de rest van de dag Washington op eigen gelegenheid en breng bijvoorbeeld een bezoek aan het International Spy Museum, het Jefferson Memorial en het National Air & Space Museum.

Accommodatie - Standaard: Omni Shoreham Hotel (2 nachten) | Upgrade: Omni Shoreham Hotel (2 nachten)
   
Dag 7 – Washington, D.C.
Vandaag krijg je de gelegenheid, net als in New York, de stad ontdekken met een "Hop On-Hop Off" City Tour. Deze tour brengt je wederom naar de belangrijkste attracties van de stad. Creëer je eigen tour door het kiezen van jouw stops. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Arlington National Cemetery. Wandel langs de National Mall; ook wel de “Nation’s Front Yard” genoemd. Deze loopt van het Lincoln Memorial tot de Capitol Building and Supreme Court. Langs de ‘Mall’ vind je verschillende musea die een bezoek zeker waard zijn.

Dag 8 – Vertrek vanuit Washington, D.C.
Vertrek vandaag per shuttle transfer naar het vliegveld of ga verder met je ontdekking van USA!

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief