Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Groepsreizen op maat in Amerika of Canada
groepsreizen amerika canadaOp zoek naar groepsreizen in Amerika? En dan niet de reizen waarbij u met een groep onbekenden met zijn allen de bus in en uit gaat, maar een groepsreis waarbij u met uw grote familie samen gaat rondreizen per camper en als familie, geheel op eigen wijze, Amerika gaat ontdekken? Of wilt u een groepsreis door Amerika maken met uw vriendengroep waarbij u samen ‘the kicks’ van de USA gaat beleven? 
Lid van bijvoorbeeld een motorclub en als groep de USA per motor gaan bereizen? Laat ons weten wat u tijdens de reis wilt gaan zien en doen en wij stellen uw groepsreis op maat samen.
Schoolgroep? Ook het organiseren van een schoolreis naar Amerika is voor UStravel geen probleem. Eerder organiseerde UStravel samen met de NHTV internationaal hoger onderwijs Breda studiereizen naar de USA. De studenten bezochten Orlando, Florida en West-Amerika. 

Bedenk het maar zo gek als u wilt, UStravel is het antwoord! Wij zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld wordt.

Niet rondreizen, maar moet u met een groep naar Amerika om bijvoorbeeld een congres te bezoeken of dient u een andere zakelijke groepsreis naar Amerika te maken? Ook dan kan UStravel u van dienst zijn. Een vlucht die aansluit bij uw wensen en een hotel in de buurt van het congrescentrum waar u ook de beschikking heeft over vergaderruimtes? Geen probleem!

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele mogelijkheden. Hoe uw groepsreis in Amerika er ook uit dient te zien, UStravel kan het voor u verzorgen. Waarom? Omdat wij alle airlines kunnen boeken tegen voordelige tarieven, goede afspraken hebben voor hotelovernachtingen en werken met de beste agenten in Amerika. Daarnaast reist u met zekerheid, UStravel is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Meer informatie of een aanvraag plaatsen voor een groepsreis? 
Neem gerust contact met ons op!

Mail naar info@ustravel.nl

Of bel: 024-6778750