Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Speciale aanbieding rondreis West USA, vanaf €1259 pp
Tijdens deze prachtige rondreis ontdek je alle hoogtepunten van het westen. Vanaf San Francisco kom je langs alle prachtige parken zoals Yosemite, Sequoia, Death Valley, Zion, Lake Powell en de Grand Canyon. Tevens kun je onderweg een gokje wagen in Las Vegas. Vervolgens rijd je naar Los Angeles en breng je een bezoekje aan de Hollywood Hills en Walk of Fame. Het laatste stukje van de reis ga je via de prachtige kustroute, de Highway 1 terug naar San Francisco. Vanaf hier vlieg je weer terug met Icelandair.

Vlucht + Hotels + autohuur, vanaf €1259 per persoon
 
 
Bekijk deze aanbieding

Camper aanbiedingen:

Nieuwe camper wegbrengen in Amerika - 2019
Camper weg-breng special(s) 2019:
Road Bear RV
El Monte RV

 
Meer informatie
USA camper vroegboekkortingen 2019/2020
Weet je al dat je in 2019 of 2020 met een camper door de USA of Canada wilt reizen? Boek dan vroeg en pak je voordeel! Wanneer je namelijk vroeg boekt ontvang je een leuke korting op de huurprijs van de camper! Kijk snel naar alle Early Bird specials.  
 
Bekijk USA camper vroegboekkortingen
Super Deals Road Bear RV 2018
Ontdek Amerika met de Super Deals van Road Bear RV! Er zijn deals met vertrek in 2018 en ook voor diverse campertypes van Road Bear RV! Kijk snel naar deze deals.       
 
Naar de Road Bear aanbiedingen
Camper aanbiedingen USA
Voordelig met een camper op reis? U vindt hier alle aanbiedingen in één overzicht. Alle kortingen zijn direct in de prijzen opgenomen.       
 
Naar de camper aanbiedingen

Overige aanbiedingen:

KLM aanbiedingen USA en Canada

Yes! De KLM Werelddeal Weken zijn weer begonnen! T/m 29 januari zijn vele bestemmingen in de USA en Canada in de aanbieding. 

 v.a. €336 p.p.

 
Bekijk de KLM Werelddeals
The Southern Blues Tour - 16 dagen
*Gezien in de Blueskrant* Ontdek de Amerikaanse blueshistorie van het zuiden! Start in New Orleans en rijd door het broeierige Louisiana, pak de Blues Highway 61 lang de 'mighty Mississippi', richting Memphis. Zie Nashville, Montgomery, Alabama, en pak nog een paar stranddagen mee voordat je vanaf New Orleans weer terug naar huis vliegt.

Bekijk de rondreis

Vlieg voordeliger naar de USA en Canada
Boek uw complete reis bij UStravel en vlieg voordeliger naar Amerika en Canada.

Altijd de goedkoopste tarieven! 
 
Meer informatie