Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
camper-reizen-canada

Camper reizen in Canada

Een camper huren in Canada

 

Ontdek Canada per camper! Reizen met een camper is ideaal. U kunt stoppen waar u denkt dat het mooi is en u heeft altijd alles bij de hand. Ook wanneer u midden in de natuur staat. Ziet u een mooi plekje? Parkeer de camper, zet een lekkere kop koffie en geniet! 

Het rijden in een camper is helemaal niet moeilijk. Deze zijn voorzien van een automatische versnelling en vaak ook met cruise control. Het enige wat u hoeft te doen is sturen en vooral genieten van de rust en vrijheid! In Canada zijn de wegen veel breder dan bij ons en ook de parkeerplaatsen zijn stukken ruimer. Dus laat de grootte van een camper u zeker niet weerhouden!

Op onze website vindt u de informatie over diverse camperverhuurders en hun campers. Deze zijn er in verschillende types, maar ook in verschillende leeftijden. Kiest u voor een wat oudere camper, dan profiteert u daarvan in de prijs. Uiteraard altijd nog met een uitstekende kwaliteit. Liever wat luxer? Dan kan dan ook!


Direct prijzen checken
Zoek op kaart
Zoek op verhuurder
Vlieg met Air Transat
Een reis naar Canada maken? Vlieg dan met Air Transat! De prijzen t/m zomer 2018 zijn binnen, dus vraag nu uw Canada campereis met
Air Transat-vlucht aan!
 

Vraag offerte aan >>