Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
New York - Washington 5 dagen/4 nachten
Ontdek per trein de twee populairste steden van Noord-Oost USA. U begint in New York en reist per trein naar Washington. De reis is inclusief 4 hotelovernachtingen, treintickets, shuttles bij aankomst en vertrek, een "Hop On - Hop Off" City tour in New York en Washington D.C., toegang tot het National Museum of Crime & Punishment in Washington en een Adventure Pack. U kunt deze tour los boeken, maar ook onderdeel maken van een langere reis.

Highlights
- New York
- Washington DC

Bekijk hier het programma >>
 
Tip
Combineer deze treinreis met één van onze autorondreizen!

Voorwaarden:    
- Vertrek is dagelijks mogelijk
- Standaard: 3-sterren hotels | Upgrade: 4-sterren hotels
- Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
- Gedurende speciale gelegenheden, zoals feestdagen, kan het zijn dat een accommodatie alleen tegen meerprijs beschikbaar is. Exacte prijzen beschikbaar bij reservering
      
Inclusief:
- Amtrak treintickets zoals genoemd in de beschrijving
- Aankomst transfer naar hotel New York
- New York City Hop On Hop Off (2 dagen)
- Washington Old Town Trolley Hop On-Hop off Tour (1 dag)
- Toegang tot het National Museum of Crime & Punishment
- Voor vertrek naar de luchthaven
- Adventure Pack
      
Exclusief: Vluchten (vraag naar onze speciale Touroperating tarieven) - Entreegelden - Maaltijden - Taxikosten
New York
New York
Washington D.C.
New York
Washington D.C.
Washington D.C.
Programma
Dag 1 – Aankomst in New York, NY
U komt aan op de luchthaven en wordt per shuttle naar uw hotel gebracht. New York City, ook wel ‘the city that never sleeps’ genoemd, heeft voor iedereen wel iets te bieden op elk moment van de dag. Er is veel te zien en te doen. De Grayline "Hop On - Hop Off" City Tour biedt u de mogelijkheid om alle belangrijke bezienswaardigheden te ontdekken. “Hop off” als u zin heeft om te dineren of te shoppen, en “Hop on” wanneer u klaar bent om weer verder te gaan met uw ontdekking van New York City. Uw ticket geeft u de mogelijkheid om dit twee dagen lang te doen.
   
Accommodatie - Standaard: Holiday Inn Midtown Manhattan (2 nachten) | Upgrade: 70 Park Avenue Hotel (2 nachten)
    
Dag 2 – New York
Uw "Hop On – Hop Off" City Tour gaat vandaag weer verder. U kunt een bezoek brengen aan Times Square, Central Park, St. Patrick’s Cathedral, The Metropolitan Museum of Art, de beroemde Brooklyn Bridge en het Rockefeller Center. En natuurlijk is geen enkele citytour compleet zonder een bezoek aan het Statue of Liberty in de haven van New York en het Empire State Building. ’s Avonds kunt u genieten van theaters, dancings en de vele (lees: 18.000!) restaurants.
   
Dag 3 – New York, NY – Washington, D.C.
Deze ochtend gaat u per taxi op eigen gelegenheid van uw hotel naar Penn Station (kosten ongeveer $10). Een drieënhalf uur durende treinreis brengt u naar de hoofdstad van de United States; Washington D.C waar u aankomt op Union Station. Neem vanaf hier een taxi naar uw hotel (kosten ongeveer $15). ‘Welcome to the US capital!’. Washington trekt jaarlijks ongeveer 20 miljoen toeristen, wat het toerisme de op één na grootste industrie van de regio maakt. Verrassend genoeg hoeft u bij de meeste bezienswaardigheden geen entree te betalen. Ontdek de rest van de dag Washington op eigen gelegenheid en breng bijvoorbeeld een bezoek aan het International Spy Museum, het Jefferson Memorial en het National Air & Space Museum.
 
Accommodatie - Standaard: Omni Shoreham Hotel (2 nachten) | Upgrade: Omni Shoreham Hotel (2 nachten)
 
Dag 4 – Washington, D.C.
Vandaag kunt u, net als in New York, de stad ontdekken door een "Hop On-Hop Off" City Tour. Ook deze tour brengt u naar de belangrijkste attracties van de stad. Creëer uw eigen tour door het kiezen van uw stops. Breng een bezoek aan het Arlington National Cemetery. Wandel langs de National Mall; ook wel de “Nation’s Front Yard” genoemd. Deze loopt van het Lincoln Memorial tot de Capitol Building and Supreme Court. Langs de ‘Mall’ vindt u verschillende musea die een bezoek zeker waard zijn. Neem ook even de tijd voor een bezoek aan het National Museum of Crime & Punishment (ticket inbegrepen) en ontdek de belangrijkste spelers in ‘America’s history of crime’. Ook vindt u in dit museum een elektrische stoel en een injectie machine.
    
Dag 5 – Vertrek vanuit Washington, D.C.
Vertrek vandaag per shuttle transfer naar het vliegveld of ga verder met uw ontdekking van USA!

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief