Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl    
Over ons
Ustravel.nl  valt onder Nova Vakantiereizen. Nova Vakantiereizen is lid van het ANVR, SGR, Garantiefonds reisgelden,  IATA en is ook nog lid van ZRN.  Allemaal zekerheden die ervoor zorgen dat uw vakantie technisch helemaal goed gaat komen. 
En jazeker, dit zijn allemaal heel belangrijke zaken die bij een moderne hedendaagse reisorganisatie een must zijn. Dit geeft echter nog niet de garantie voor een geslaagde vakantie. Hiervoor moet volgens ons nog een ander element worden toegevoegd; passie voor de klant.

Wij weten dat iedere vakantiebeleving anders is, iedereen heeft een uniek USA vakantie idee. Als UStravel.nl begrijpen we dat. Een familie met kinderen zal op een andere manier een rondreis beleven als een groepje vrienden dat doet. Gaat u met een auto of camper reizen, wat voor een hotels horen bij uw reis, welke vluchten zijn het meest geschikt. Zo zijn er tientallen vragen die, mits juist besproken en ingevuld, ervoor zullen zorgen dat u een memorabele herinnering gaat creëren tijdens een super reis. 
Hier komt de werkelijke passie van de UStravel.nl medewerker naar boven. Wij luisteren naar onze klanten en zoeken gezamenlijk naar de leukste en beste reis tegen een goede en scherpe prijs. Betaal niet te veel, maar wij waken er wel voor dat de “zuinigheid de wijsheid bedriegt” en u met vermeend voordeel tijdens de reis op de (slappe Amerikaanse bak) koffie komt. 

Een rondreis is meer dan een verzameling hotels, de keuze van een camper eens echt goed vergelijken, kies altijd de juiste auto voor uw rondreis en zo zijn er heel veel vragen. Allemaal zaken waarbij wij u helpen bij het maken van de juiste keuze en waarbij ook wij keer op keer plezier beleven aan een enthousiaste en tevreden klant.

Wij stellen ons graag aan u voor. 
Maak kennis met het UStravel team >>

De US doe je met UStravel.nl


Wolfgang Hendrix
Manager UStravel.nl

UStravel.nl/Canadatravel.nl/NovaVakantiereizen.nl

Dorpssingel 12
6641 BE Beuningen
Tel.: 024-6778750
Email: info@ustravel.nl
KvK.: 34205573