Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Over ons

UStravel.nl/CanadaTravel.nl is lid van het ANVR, SGR, SGR-z en het Calamiteitenfonds. Allemaal zekerheden die ervoor zorgen dat je vakantie technisch helemaal goed gaat komen. 

En jazeker, dit zijn allemaal heel belangrijke zaken die bij een moderne hedendaagse reisorganisatie een must zijn. Dit geeft echter nog niet de garantie voor een geslaagde vakantie. Hiervoor moet volgens ons nog een ander element worden toegevoegd; passie voor de klant.

Wij weten dat iedere vakantiebeleving anders is, iedereen heeft een uniek USA vakantie idee. Als UStravel.nl begrijpen we dat. Een familie met kinderen zal op een andere manier een rondreis beleven als een groepje vrienden dat doet. Ga je met een auto of camper reizen, wat voor hotels horen bij je reis, welke vluchten zijn het meest geschikt. Zo zijn er tientallen vragen die, mits juist besproken en ingevuld, ervoor zullen zorgen dat je een memorabele herinnering gaat creëren tijdens een super reis. Een rondreis is meer dan een verzameling hotels, de keuze van een camper eens echt goed vergelijken, kies altijd de juiste auto voor je rondreis en zo zijn er heel veel vragen. Allemaal zaken waarbij wij je helpen bij het maken van de juiste keuze en waarbij ook wij keer op keer plezier beleven aan een enthousiaste en tevreden klant.

Hier komt dan ook de werkelijke passie van de UStravel.nl mensen naar boven. Wij luisteren naar onze klanten en zoeken gezamenlijk naar de leukste en beste reis tegen een goede en scherpe prijs. Betaal niet te veel, maar wij waken er wel voor dat de “zuinigheid de wijsheid bedriegt” en je met vermeend voordeel tijdens de reis op de (slappe Amerikaanse bak) koffie komt. 

Vanaf 1 juni 2020 zijn afspraken op ons kantoor weer fysiek mogelijk. Meer informatie hierover vind je op onze Corona informatiepagina's.
 

Wij stellen ons graag aan je voor. 
Maak kennis met het UStravel team >>

De US doe je met UStravel.nl


Wolfgang Hendrix
Directeur UStravel.nl

UStravel.nl | Canadatravel.nl

Dorpssingel 10
6641 BE Beuningen
Tel.: 024-6778750 (ma. t/m vr., 9.00-17.30 uur)
Email: info@ustravel.nl
KvK.: 09164885

 


  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief