Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
amerika-treinreizen
Treinrondreizen Noord Oost Amerika

Terwijl je heerlijk ontspannen in de trein zit laten de meest prachtige landschappen van Noord Oost Amerika zich aan je zien. Geniet van het moment! Ondertussen word je in alle comfort naar prachtige steden als New York, Washington, Philadelphia en Boston en gebracht.

New York - Washington
5 dagen/4 nachten
Ontdek per trein de twee populairste steden van Noord Oost USA. Je begint in New York en reist per trein naar Washington. De reis is inclusief 4 hotelovernachtingen, treintickets, shuttles bij aankomst en vertrek, een "Hop On - Hop Off" City tour in New York en Washington D.C. en een Adventure Pack. 


Highlights: New York - Washington 

Bekijk deze treinreis

New York - Philadelphia - Washington


6 dagen/5 nachten
Ontdek per trein de drie populairste steden van Noord-Oost USA. Je begint in New York en reist per trein via Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 5 hotelovernachtingen, treintickets, transfers bij aankomst en vertrek,een "Hop On - Hop Off" tour in New York en Washington D.C., een individuele wandeltour in Philadelphia en een Adventure Pack. Highlights: New York - Philadelhia - Washington 

Bekijk deze treinreis

Boston - New York - Philadelphia - Washington


8 dagen/7 nachten
Ontdek per trein de populairste steden van Noord-Oost USA. Je begint in Boston en reist per trein via New York en Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 7 hotelovernachtingen, de treintickets, shuttle bij vertrek, Hop On Hop Off tour in Boston, New York en Washington, Freedom Trail Walking Tour in Boston, individuele wandeltour in Philadelphia en een Adventure Pack.

Highlights: Boston - New York - Philadelphia - Washington

Bekijk deze treinreis

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief