Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
amerika-treinreizen
Treinrondreizen Noord-Oost Amerika

Terwijl je heerlijk ontspannen in de trein zit laten de meest prachtige landschappen van Noord-Oost Amerika zich aan je zien. Geniet van het moment! Ondertussen wordt je in alle comfort naar prachtige steden als New York, Washington, Philadelphia en Boston en gebracht.

New York - Washington - 5 dagen
Ontdek per trein de twee populairste steden van Noord-Oost USA. Je begint in New York en reist per trein naar Washington. De reis is inclusief 4 hotelovernachtingen, treintickets, shuttles bij aankomst en vertrek, een "Hop On - Hop Off" City tour in New York en Washington D.C., toegang tot het National Museum of Crime & Punishment in Washington en een Adventure Pack. 

Highlights: New York - Washington


Bekijk de rondreis

New York - Philadelphia - Washington - 6 dagen
Ontdek per trein de drie populairste steden van Noord-Oost USA. Je begint in New York en reist per trein via Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 5 hotelovernachtingen, treintickets, transfers bij aankomst en vertrek,een " Hop On - Hop Off" tour in New York en Washington D.C., een individuele wandeltour in Philadelphia en een Adventure Pack. 

Highlights: New York - Philadelhia - Washington


Bekijk de rondreis

Boston - New York - Philadelphia - Washington - 8 dagen
Ontdek per trein de populairste steden van Noord-Oost USA. Je begint in Boston en reist per trein via New York en Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 7 hotelovernachtingen, de treintickets, shuttle bij vertrek, Hop On Hop Off tour in Boston, New York en Washington, Freedom Trail Walking Tour in Boston, individuele wandeltour in Philadelphia en een Adventure Pack.

Highlights: Boston - New York - Philadelphia - Washington


Bekijk de rondreis

Treinreizen overig

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief