Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl   

Canada reizen

Reis in alle rust, terwijl u omgeven wordt de prachtige natuur van Canada! Start uw rondreis door Canada in één van de mooie steden en beleef dit fantastische land zelf. Een reis naar Canada zal u bij blijven als een reis met indrukwekkende ervaringen.

 

Reserveer direct uw Canada rondreis of laat deze op maat samenstellen

UStravel is naast specialist in Amerika ook gespecialiseerd in reizen naar Canada. Op onze website laten wij u middels de voorbeeld rondreizen kennis maken met vele prachtige Canadese bestemmingen. Liever een Canada reis op maat? Ook dat kan! Samen met u stellen wij graag een reis door Canada samen. In een vrijblijvende offerte leest u exact wat u gaat zien en waar u gaat verblijven. 

Autorondreizen
Groepsreizen
Camperreizen
Autohuur
Busrondreizen
Hotels

 

Hotels

Reizen op maat
Vluchten


Canada rondreizen


Bezoek wanneer u in Canada bent zeker de regio’s British Columbia en Alberta. De natuur hier is ongelofelijk mooi! Vooral de nationale parken van Banff en Jasper zijn de moeite waard. U kunt dit gebied verkennen door de Icefield Parkway te rijden. Onderweg ontdekt u de mooiste highlights en indrukwekkende vergezichten. Vergeet niet om het Columbia Icefield te bezoeken. Dit is een immens groot ijsveld welke wordt omringd door acht gletsjers. Een aanradertje!

Canada is dé perfecte bestemming om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld met een huurauto. In uw eigen tempo doet u indruk na indruk op en wanneer de avond valt is uw verblijf al voor u geregeld. UStravel werkt samen met vele agenten waardoor wij een uitgebreid aanbod aan accommodaties hebben.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om tijdens uw reis door Canada uw eigen ‘huis’ mee te nemen, oftewel doe Canada per camper! Ook voor deze camperreizen bent u bij UStravel aan het juiste adres!

Hoe uw reis door Canada er ook uit dient te zien, UStravel maakt het voor u waar!