Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Autorondreizen Noord-Oost AmerikaBekijk hier onze autoreizen in Noord-Oost Amerika. Breng een bezoek aan New York en Washington D.C., ontdek de Amish Country en laat je overdonderen door de Niagara Falls. Noord-Oost Amerika met de trein? Dat kan ook!


Onderstaand vind je diverse routes in Noord-Oost Amerika. Je ideale route niet kunnen vinden? Stuur ons dan jouw wensen en wij stellen de reis op maat voor je samen in een vrijblijvende offerte. 


Northeast Impressions


15 dagen/14 nachten
Deze fly-drive brengt je naar de steden New York, Boston en Washington D.C. Ook bezoek je de 'natural beauties' Freeport en Bar Harbor, evenals de majestueuze Niagara Falls. Beleef de Europese sfeer van de Canadese steden Quebec, Montreal en Toronto.


Highlights: New York - Boston - Maine Coast - Bar Harbor - Quebec City - Ottawa - Toronto - Niagara Falls - Amish Country - Washington DC - Philadelphia

Bekijk deze rondreis


  
Southern Songs


16 dagen/15 nachten
De Southern Songs begint in de New York 'the city that never sleeps'. Hierna reis je door naar de hoofdstad: Washington D.C. Daarna ga je nog meer van de zuidelijke charmes ontdekken in Savannah en Charleston. Je eindigt de tour met een paar dagen in Orlando waar je de attractieparken kunt bezoeken.


Highlights: New York - Philadelphia - Washington DC - Williamsburg - Smokey Mountains - Blue Ridge Mountains - Charleston - Savannah - St. Augustine - Orlando - Miami Beach

Bekijk de rondreis

Best of America


22 dagen/21 nachten
Combineer het Oosten en Westen van de USA tijdens deze 22-daagse rondreis. Deze tour start in New York, 'The city that never sleeps', met als eindpunt Los Angeles in het Westen. Je bezoekt tijdens deze reis de mooiste plaatsen in de USA: New York, de Niagara Falls, Washington, San Francisco, Yosemite NP, Sequoia NP en Las Vegas. Het beste van Amerika, allemaal in één reis!

Highlights: New York City - Niagara Falls - Washington - San Francisco - Yosemite NP - Sequoia NP - Grand Canyon NP - Las Vegas 

Bekijk deze rondreis


  
Explore the Capitol Region


12 dagen/11 nachten
Je start in de hoofdstad Washington D.C. om deze te ontdekken. In Washington D.C., Philadelphia, Colonia Williamsburg en Gettysburg komt historie tot leven. Bezoek de mooie havens van Maryland en de schoonheid van Shenandoah Valley.

Highlights: Washington DC - Philadelphia - Amish Country - Baltimore Harbor - Cesapeake Bay - Virginia Beach - Colonial Williamsburg - Shenandoah National Park 

Bekijk deze rondreis

Eastern Charms


9 dagen/8 nachten
Deze rondreis brengt je van het drukke New York naar het charmante Lancaster Country. Ook breng je een bezoek aan the Finger Lakes, Niagara Falls en de Chesapeake Bay met de historische steden Washington en Philadelphia. 


Highlights: New York City - Finger Lakes - Niagara Falls - Lancaster Amish - Washington DC - Philadelphia  

Bekijk deze rondreis

Camperrondreizen Noord-Oost Amerika

Treinrondreizen Noord-Oost Amerika

Terwijl je heerlijk ontspannen in de trein zit laten de meest prachtige landschappen van Noord Oost Amerika zich aan je zien. Geniet van het moment! Ondertussen word je in alle comfort naar prachtige steden als New York, Washington, Philadelphia en Boston en gebracht.

New York - Washington - 5 dagen

Ontdek per trein de twee populairste steden van Noord-Oost USA. U begint in New York en reist per trein naar Washington. De reis is inclusief 4 hotelovernachtingen, treintickets, shuttles bij aankomst en vertrek, een "Hop On - Hop Off" City tour in New York en Washington D.C., toegang tot het National Museum of Crime & Punishment in Washington en een Adventure Pack. 

Highlights: New York - Washington


Bekijk de rondreis

New York - Philadelphia - Washington - 6 dagen

Ontdek per trein de drie populairste steden van Noord-Oost USA. U begint in New York en reist per trein via Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 5 hotelovernachtingen, treintickets, transfers bij aankomst en vertrek,een " Hop On - Hop Off" tour in New York en Washington D.C., een individuele wandeltour in Philadelphia, toegang tot het National Museum of Crime & Punishment in Washington D.C. en een Adventure Pack. 

Highlights: New York - Philadelhia - Washington


Bekijk de rondreis

Boston - New York - Philadelphia - Washington - 8 dagen

Ontdek per trein de populairste steden van Noord-Oost USA. U begint in Boston en reist per trein via New York en Philadelphia naar Washington. De reis is inclusief 7 hotelovernachtingen, de treintickets, shuttle bij vertrek, Hop On Hop Off tour in Boston, New York en Washington, Freedom Trail Walking Tour in Boston, individuele wandeltour in Philadelphia en toegang tot het National Museum of Crime & Punishment en een Adventure Pack.

Highlights: Boston - New York - Philadelphia - Washington


Bekijk de rondreis

Busrondreizen Noord-Oost Amerika

Scenic Northeast

Bezoek de mooiste bestemmingen van het noordoosten van de USA. Deze tour gaat van de schittering van New York naar Boston. Reis door Massachusetts en de golvende heuvels in het noorden van New York naar de inspirerende grootheid van de Niagara Falls en de ultramoderne stad Toronto. Reis door het schilderachtige landschap van Pennsylvania en verblijf in Lancaster County, de thuisbasis van de Amish. De beroemde monumenten en musea in Washington D.C. en een bezoek aan Philadelphia maken uw beeld van het Noord-Oosten compleet.

Highlights: New York - Boston - Niagara Falls - Toronto - Lancaster County - Washington DC - Philadelphia


Bekijk de rondreis

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief