Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl    

Canada busrondreizen

Heerlijk ontspannen de highlights van Canada bezoeken? Kies dan voor een busrondreis! Terwijl u lekker achterover leunt en onderweg geniet van groene landschappen en reusachtige bergen, wordt u naar de mooiste plekken gebracht. In ons aanbod vindt u momenteel twee busrondreizen, één in het oosten en één in het westen van Canada. Tijdens de rondreis in Oosten ziet u de mooie steden die deze regio rijk is. Kiest u liever voor het westen van Canada met zijn prachtige nationale parken? Ga dan voor de rondreis "Rockies Trail". Busrondreizen Oost Canada

Eastern Explorer - 12 dagen
Tijdens deze prachtige tour ontdekt u alle hoogtepunten van het oosten van Canada. De reis start in Toronto en brengt u vervolgens naar de steden Montréal en Quebec City. Vervolgens bezoekt u de hoofdstad van Canada, het mooie Ottawa. Ook de natuur wordt tijdens deze reis niet overgeslagen. Onderweg ziet u prachtige meren, beekjes, dichte bossen en karakteristieke dorpjes. Tevens maakt u een indrukwekkende wandeling in het Algonquin NP. Wanneer u in Oost Canada bent mag een bezoek aan de Niagara Falls natuurlijk niet worden overgeslagen en is uiteraard opgenomen in deze rondreis!   .

Highlights: Toronto - Montréal - Quebec City - Ottawa - Midland - Algonquin NP - Niagara Falls


Bekijk de rondreis

Busrondreizen West Canada

Rockies Trail - 10 dagen
Een busrondreis met de highlights van het westen van Canada, waarbij de Rocky Mountains dienen als uw toegangspoort! De reis start in Calgary vanwaar u naar de prachtige natuur in Banff, Jasper en Whistler reist en vervolgens de havensteden van Vancouver en Victoria aan doet. Geniet van de prachtige kust en van boottochten door diepblauwe wateren die het thuis zijn van de walvis en waar de zeearenden over het water scheren.   .

Highlights: Calgary - Banff NP - Jasper NP - Sun Peaks - Whistler - Victoria - Vancouver


Bekijk de rondreis