Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Welkom bij UStravel & Canadatravel
Welkom bij UStravel & Canadatravel,

We stellen ons graag aan je voor, neem een kijkje bij ons op kantoor.
Of lees het verhaal achter onze Amerika & Canada reisspecialisten.

Heb je al is eerder contact gehad met ons en wil je graag een review hierover achter laten dan kan via het online kanaal waar je actief op bent.

Schrijf hier een review over -> UStravel op Google.
Schrijf hier een review over -> UStravel op Facebook.
Schrijf hier een review over -> UStravel op Trustpilot.
Neem een kijkje in ons kantoor
Wolfgang Hendrix - Directeur
Toen ik 9 jaar oud was kreeg ik voor mijn verjaardag een eigen stuurtje voor in de auto van mijn ouders inclusief richtingaanwijzer en toeter. Ik was reuze trots want ik kon nu zelf de route bepalen. In mijn kinderlijke fantasie reisde ik naar de grootste glijbanen en mooiste stranden waar ik kon bouwen. Het zelf je koers bepalen kan zeker in Amerika. Ik ben inmiddels meer dan 100 keer in dit unieke werelddeel geweest en ik verbaas me toch iedere keer weer over de pracht van het land en het handelen van de bewoners. Begrijpen doe ik ze goed, snappen vaak nog niet maar.. ik heb veel respect voor de eigen manier van denken van de Amerikaan. Ga met ons mee naar dit prachtige land en geniet van de prachtige natuur, indrukwekkende wereldsteden, slenter rond op Fisherman’s Wharf in San Francisco, vlieg over de Grand Canyon, word claustrofobisch in de Arch van St. Louis of, gewoon genieten van de relaxte sfeer in Florida. Ik kan het je aanbevelen, ”It's always time for the USA”.

Ilse De Smedt - Sales

Voor mijn opleiding toerisme en recreatiemanagement aan Hogeschool West-Vlaanderen (in het verre België) loop ik sinds oktober stage bij UStravel. Ik hou van reizen en het uitstippelen van reisroutes, hierdoor was het voor mij geen moeilijke keuze om deze opleiding te volgen en mij te verdiepen in de reisbranche.

Kennismaken met andere culturen, wilde dieren spotten en het rijden door een voor mij nieuw te ontdekken regio vind ik fantastisch. Tijdens mijn reis naar California en Florida kreeg ik de smaak te pakken, Amerika is echt een geweldig land voor een roadtrip. Er valt zoveel te beleven: de ene dag rijd je door de woestijn en de andere dag ben je aan het wandelen door het prachtige Sequoia National Park of spot je walvissen In de Grote Oceaan.

Dankzij deze stage kreeg ik al veel inspiratie en ik kan niet wachten om een andere regio in de USA of Canada te ontdekken. West-Canada staat zeker nog op mijn verlanglijstje!

Ik hoop gedurende mijn stage alle kneepjes van het vak te leren en help jullie graag met het samenstellen van jullie droomreis.


Denise Martens - Sales

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de NHTV in Breda. Tijdens mijn studie kreeg ik de mogelijkheid om stage te lopen in het buitenland. Het werd “The Most Magical Place on Earth”; Walt Disney World in Orlando. Een half jaar lang heb ik met veel plezier in Amerika geleefd, geleerd en gewerkt. Amerika heeft hierdoor echt een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Het is een land met zoveel mogelijkheden.

Van grote steden zoals New York & San Francisco tot aan prachtige natuurparken als Yosemite & Bryce Canyon. De USA heeft echt voor iedereen iets te bieden. Mijn favoriete stad is Chicago; de hoge wolkenkrabbers in combinatie met Lake Michigan zijn op zichzelf al een spectaculair aanzicht. Verder is er zoveel te beleven; breng een bezoek aan Millennium Park, maak een rondvaart over de Chicago River, wandel over de Navy Pier, probeer een typische Chicago Hotdog of support de “Chicago Bulls” tijdens een van hun wedstrijden.

Kortom, Chicago is zeker een bezoekje waard. Zou je ook graag “The American Way of Life” willen ervaren? Ik help je graag met het samenstellen van jouw perfecte reis naar de USA.


José Kraan - product manager/sales

Al ruim 11 jaar werk ik bij UStravel en altijd met veel plezier. Inmiddels ben ik al vele malen in de USA geweest en hoe vaker ik ga, hoe moeilijker het wordt een favoriete bestemming te kiezen! De USA is zo divers; Florida vind ik heerlijk, vooral de witte stranden aan de Golf van Mexico, waar je ’s ochtends vroeg de pelikanen de zee in ziet plonzen om de vele vissen te vangen, maar ook het subtropische klimaat en het feit dat de zon er –bijna- altijd schijnt. Ook New England vind ik geweldig! De ruimte, de lieflijke dorpjes met de typerende houten Inn’s, de vriendelijke mensen en de mooie rotsachtige kusten van Maine met de vele vuurtorens. De indrukwekkende natuur van Vermont en New Hampshire, waar de bossen in de herfst verkleuren naar vurig rood en heldergeel. Maar ook steden zoals New York -een stad die bruist van de energie en daardoor ook energie geeft- en zeker ook het wat meer Europees aandoende, vriendelijke Boston met haar prachtige Brownstone huizen en de Charles River, die de stad scheidt van Cambridge.

Er valt zo ontzettend veel te ontdekken in de USA. Graag help ik je met het maken van jouw droomreis naar dit land van onbegrensde mogelijkheden!

Susanne Jans - Backoffice/IT

Ooit ben ik via het NHTV, de Hogeschool voor Toerisme in Breda, bij UStravel begonnen als stagiaire. Algauw werd ook ik besmet met het ‘Amerika-virus’ en inmiddels werk ik alweer 9 jaar op de afdeling Sales. Mede hierdoor heb ik in deze 9 jaar al veel van Amerika kunnen zien en grijp ik elke kans om te gaan aan! Mijn favoriete stad is, alhoewel New York ook hoog op mijn lijst staat, toch wel San Francisco. Sommigen zeggen dat het ‘maar een brug’ is, toch blijft het zicht op de Golden Gate Bridge spectaculair, zeker als hij nog wat in nevelen gehuld is. Het is ook wat mij betreft een ‘must-do’ om een mountainbike te huren en de brug over te fietsen naar Sausalito. Hier ga je lekker lunchen en aan het einde van de middag pak je de ferry terug naar de stad.

Vanuit San Francisco ben je in een paar uur bij Yosemite National Park. Enorm groot met spectaculaire natuur in elk seizoen en zeker de moeite waard om een aantal nachten te verblijven.

Reizen samenstellen naar Amerika doe ik nog steeds met veel plezier, zeker het maatwerk met gedetailleerde en uitgebreide reisschema’s zie ik als de leukste uitdaging!
Gwendolyne Balk - Backoffice/IT
Als 17-jarig meisje stond ik voor een keuze, wat wil ik de rest van mijn leven gaan doen? Het werd een studie aan de NHTV, de Hogeschool voor Toerisme in Breda. Eigenlijk was die beslissing heel simpel: Ik hou van reizen, hier wil ik meer mee doen! Tijdens mijn studie heb ik Wolfgang ontmoet. Hij heeft mij kennis laten maken met de USA. Door zijn bijzondere (reis)verhalen, grote kennis en enthousiasme heb ik mijn eerste ‘verre reis’ (bij US Travel!) geboekt: Florida. Niet wetende wat ik precies kon verwachten reisde ik af naar The Sunshine State. Deze reis was in één woord: GEWELDIG. Werkelijk alles in Amerika is groots en voor ons nuchtere Hollanders misschien wat overdreven. Maar dát maakt Amerika zo’n ontzettend mooie bestemming. Ik ben betoverd door de spierwitte stranden van de Golf van Mexico. En Miami Beach, met de typisch Amerikaanse lifeguard huisjes op het strand en het aangrenzende Lummus Park, was precies hoe ik me het voorgesteld! Met de wind in de haren spotte ik per airboat gevaarlijke alligators in de Everglades en ging ik van de meest spannende achtbanen in Orlando. Er valt zo veel te ontdekken in de USA en Amerikanen zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Je staat versteld van de veelzijdigheid aan mogelijkheden voor een reis naar Amerika en ik help je graag bij het verwezenlijken van je droomreis.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief