Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Wolfgang Hendrix - director
Toen ik 9 jaar oud was kreeg ik voor mijn verjaardag een eigen stuurtje voor in de auto van mijn ouders inclusief richtingaanwijzer en toeter. Ik was reuze trots want ik kon nu zelf de route bepalen. In mijn kinderlijke fantasie reisde ik naar de grootste glijbanen en mooiste stranden waar ik kon bouwen. Het zelf je koers bepalen kan zeker in Amerika. Ik ben inmiddels meer dan 100 keer in dit unieke werelddeel geweest en ik verbaas me toch iedere keer weer over de pracht van het land en het handelen van de bewoners. Begrijpen doe ik ze goed, snappen vaak nog niet maar.. ik heb veel respect voor de eigen manier van denken van de Amerikaan. Ga met ons mee naar dit prachtige land en geniet van de prachtige natuur, indrukwekkende wereldsteden, slenter rond op Fisherman’s Wharf in San Francisco, vlieg over de Grand Canyon, wordt claustrofobisch in de Arch van St. Louis of, gewoon genieten van de relaxte sfeer in Florida. Ik kan het je aanbevelen, ”It's always time for the USA”.

Susanne Jans - sales

Ooit ben ik via het NHTV, de Hogeschool voor Toerisme in Breda, bij UStravel begonnen als stagiaire. Algauw werd ook ik besmet met het ‘Amerika-virus’ en inmiddels werk ik alweer 9 jaar op de afdeling Sales. Mede hierdoor heb ik in deze 9 jaar al veel van Amerika kunnen zien en grijp ik elke kans om te gaan aan! Mijn favoriete stad is, alhoewel New York ook hoog op mijn lijst staat, toch wel San Francisco. Sommigen zeggen dat het ‘maar een brug’ is, toch blijft het zicht op de Golden Gate Bridge spectaculair, zeker als hij nog wat in nevelen gehuld is. Het is ook wat mij betreft een ‘must-do’ om een mountainbike te huren en de brug over te fietsen naar Sausalito. Hier ga je lekker lunchen en aan het einde van de middag pak je de ferry terug naar de stad.

Vanuit San Francisco ben je in een paar uur bij Yosemite National Park. Enorm groot met spectaculaire natuur in elk seizoen en zeker de moeite waard om een aantal nachten te verblijven.
Reizen samenstellen naar Amerika doe ik nog steeds met veel plezier, zeker het maatwerk met gedetailleerde en uitgebreide reisschema’s zie ik als de leukste uitdaging!


Gwendolyne Balk - Sales
Als 17-jarig meisje stond ik voor een keuze, wat wil ik de rest van mijn leven gaan doen? Het werd een studie aan de NHTV, de Hogeschool voor Toerisme in Breda. Eigenlijk was die beslissing heel simpel: Ik hou van reizen, hier wil ik meer mee doen! Tijdens mijn studie heb ik Wolfgang ontmoet. Hij heeft mij kennis laten maken met de USA. Door zijn bijzondere (reis)verhalen, grote kennis en enthousiasme heb ik mijn eerste ‘verre reis’ (bij US Travel!) geboekt: Florida. Niet wetende wat ik precies kon verwachten reisde ik af naar The Sunshine State. Deze reis was in één woord: GEWELDIG. Werkelijk alles in Amerika is groots en voor ons nuchtere Hollanders misschien wat overdreven. Maar dát maakt Amerika zo’n ontzettend mooie bestemming. Ik ben betoverd door de spierwitte stranden van de Golf van Mexico. En Miami Beach, met de typisch Amerikaanse lifeguard huisjes op het strand en het aangrenzende Lummus Park, was precies hoe ik me het voorgesteld! Met de wind in de haren spotte ik per airboat gevaarlijke alligators in de Everglades en ging ik van de meest spannende achtbanen in Orlando. Er valt zo veel te ontdekken in de USA en Amerikanen zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Je staat versteld van de veelzijdigheid aan mogelijkheden voor een reis naar Amerika en ik help je graag bij het verwezenlijken van je droomreis.
José Kraan - product manager/sales

Al ruim 11 jaar werk ik bij UStravel en altijd met veel plezier. Inmiddels ben ik al vele malen in de USA geweest en hoe vaker ik ga, hoe moeilijker het wordt een favoriete bestemming te kiezen! De USA is zo divers; Florida vind ik heerlijk, vooral de witte stranden aan de Golf van Mexico, waar je ’s ochtends vroeg de pelikanen de zee in ziet plonzen om de vele vissen te vangen, maar ook het subtropische klimaat en het feit dat de zon er –bijna- altijd schijnt. Ook New England vind ik geweldig! De ruimte, de lieflijke dorpjes met de typerende houten Inn’s, de vriendelijke mensen en de mooie rotsachtige kusten van Maine met de vele vuurtorens. De indrukwekkende natuur van Vermont en New Hampshire, waar de bossen in de herfst verkleuren naar vurig rood en heldergeel. Maar ook steden zoals New York -een stad die bruist van de energie en daardoor ook energie geeft- en zeker ook het wat meer Europees aandoende, vriendelijke Boston met haar prachtige Brownstone huizen en de Charles River, die de stad scheidt van Cambridge. Er valt zo ontzettend veel te ontdekken in de USA. Graag help ik je met het maken van jouw droomreis naar dit land van onbegrensde mogelijkheden!

 

 

Macy Nas - marketing/sales

Al vanaf mijn 13e wist ik het zeker, ik wilde gaan reizen. Vol verwondering keek ik in atlassen en speurde ik op Google Earth. Aardrijkskunde was dan ook niet voor niets mijn lievelingsvak op de middelbare school. Waar al mijn klasgenoten direct na de middelbare school een studie begonnen besloot ik om te vertrekken voor een avontuur aan de andere kant van de wereld namelijk Australië. Hier heb ik een geweldige tijd gehad en ik wist dan ook zeker dat ik verder wilde in het toerisme. Na terugkomst ben ik gestart met een studie aan de NHTV in Breda. Tijdens deze periode heb ik regelmatig een kans gegrepen om naar het buitenland te gaan. In het laatste jaar van mijn studie heb ik mijn afstudeerstage en scriptie bij UStravel mogen uitvoeren. Geïnspireerd door de vele verhalen heb ik in diezelfde periode een city trip naar New York gemaakt. New York is een stad die met geen ander te vergelijken is. Elk deel van de stad heeft iets bijzonders. Van het wandelen tussen de hoge gebouwen in Manhattan, tot het rondstruinen op rommelmarkten in het hippe Williamsburg, Brooklyn. De diversiteit van de stad zorgt ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen. De mooiste highlights waren toch wel bovenop The Empire State building staan en wandelen over de Brooklyn Bridge. Wil jij ook graag het grootse Amerika avontuur beleven? Ik help je graag bij het realiseren van jouw Amerika reis.

 

Renate van de Veerdonk - marketing

 ‘Verbazingwekkend’ is voor mij hét woord  wat Amerika omschrijft. Verbazingwekkende natuur, verbazingwekkende steden en bezienswaardigheden. Maar ook verbazingwekkend qua eten, drinken en mensen. In welk opzicht dan ook,  Amerika is in alles groots. Ben je al in Amerika geweest? Dan weet je wat ik bedoel. Ben je er nog niet geweest en heb je plannen om hier jouw vakantie door te brengen? Dan ga je dit zeker nog ontdekken! Het zal in ieder geval al jouw verwachtingen voorbij gaan. Mijn mooiste Amerika herinnering? Dat zijn er teveel om op te noemen! Maar de allermooiste is toch wel ’s avonds met de cable car en de bus, tussen de locals, door San Francisco rijden met als hoogtepunt de verlichte skyline van deze prachtige stad. De meest bizarre herinnering; Las Vegas! 'Over the top' is hier slechts een understatement.
Wat mij het meest aanspreekt aan de USA is de diversiteit. Elke regio heeft zijn eigen 'gezicht' en sfeer. New York leeft 24/7, maar ga je een stukje noordelijker dan overheerst de rust. Voor welke regio jij ook kiest, een reis in de USA zal je altijd doen terug kijken op een prachtige belevenis! Ook de gemoedelijkheid van de locals is iets wat mij altijd heeft aangesproken. Altijd in voor een praatje en zullen u, waar zij dat kunnen, zeker helpen.