Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Autohuur Amerika & Canada

Een ideale manier om Amerika of Canada te ontdekken, is per auto. Je kunt overal gaan en staan waar je maar wilt. Wat je meteen op zal vallen, is dat men hier in het algemeen veel rustiger rijdt dan wij in Europa gewend zijn en dat het wegennet zeer uitgebreid- en de bewegwijzering heel duidelijk is.


Op elke luchthaven is het makkelijk om een auto op te halen. Je wordt met een gratis shuttlebusje naar jouw autoverhuurstation gebracht, zodat de reis dan ook direct kan beginnen.


Let er wel op dat je niet een te kleine auto huurt in verhouding tot het aantal personen en de daarbij behorende bagage.


De auto’s beschikken bijna allemaal over een automatische versnelling en Cruise Control. In het begin even wennen, maar wel heerlijk relaxed.

Wat het rijden ook aantrekkelijk maakt, zijn de benzineprijzen. De benzine is in verhouding tot Nederland, nog steeds goedkoop.Bij het aanbod van UStravel.nl | Canadatravel.nl zijn alle verzekeringen reeds inclusief, zodat je ter plaatse niet voor allerlei verrassingen komt te staan en veel bij moet betalen.


Lees ter plaatse de huurovereenkomst altijd goed door en teken niet te snel voor allerlei extra’s die niet nodig blijken te zijn.

UStravel.nl | Canadatravel.nl werkt voor haar aanbod van de huurauto’s samen met diverse autoverhuurmaatschappijen, zoals Avis, Alamo en National Rent a Car. Meer informatie over autohuur in Canada volgt.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief