Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
San Antonio bestemmingsinformatie
San Antonio is een Amerikaanse stad in de staat Texas. De stad ligt in het zuiden van Texas op ca. 200 km van de grens van Mexico en ca. 300 km van Houston.

San Antonio is een compacte stad maar er is voor de bezoeker genoeg te ondernemen. Wat je zeker niet mag vergeten is een bezoek te brengen aan de San Antonio River Walk. Vele mensen zijn je voor gegaan. In het centrum van de River walk zijn restaurants, winkels en kunstgalerieën te vinden. Voor een minder commerciële locatie raden wij je aan de zuidelijke oevers van de rivier te bezoeken.

Tevens is San Antonio bekend om zijn kunst, cultuur, galerieën en tentoonstellingen. In de stad is een van grootste kunstscholen gevestigd, de Southwest School of Art and Craft, waar gedurende het hele jaar tentoonstellingen worden gehouden door bekende Internationale kunstenaars. Eveneens aanwezig in San Antonio, is de Japanese Tea Garden en de San Antonio Zoo.

 

Mission San Jose

Mission San Jose is een van de best bewaard gebleven historische plaatsen in de USA. De Spaanse sfeer is overal voelbaar. Het is een geweldige plek om te bezoeken om een beter beeld te krijgen van de geschiedenis hoe de Spanjaarden hier in de 17e eeuw heersten. Er zijn veel gebouwen om te bezoeken. Maak een keuze, want het is te veel voor één bezoekje. Het geheel is gelegen in een prachtig parkachtige omgeving.

Weersverwachting
San Antonio
Weeronline.nl - Meer weer in San Antonioweeronline.nl Altijd jouw weer
River Walk
King William Historic District

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief