Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Memphis is de grootste stad van de staat Tennessee. De stad is gelegen aan de Mississippi rivier en er heerst een echte stadse sfeer.

Langs de oevers van de Mississippi rivier is genoeg te beleven, maar de stad beschikt ook over een grote hoeveelheid galerieën, musea en sport arena’s.

Bluesmuziek speelt een grote rol in de stad. De muziek is doorgaans te horen in de clubs en bars van Beale Street. De stad is echt hét centrum van het zuidelijke muziekleven, waar bijvoorbeeld BB King zijn eigen muziekcafé heeft. Alle soorten muziek zijn hier te vinden, van oude jazz tot rock & roll en zuidelijk blues. 

Wat je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek aan Memphis is Graceland, de villa van Elvis Presley! Op het terrein ligt The King begraven en er is een galerij met alle gouden platen van Elvis Presley. Verder kun je hier o.a. zijn auto’s, vliegtuig en films bekijken.

The Peabody Ducks

Wat ooit als een grap begon is nu een traditie en een show geworden. Eenden die in het hotel "wonen" en elke dag (on 11.00 en 17.00 uur) een show geven. De show duurt niet zo lang, maar iedereen die Memphis bezoek, wordt geadviseerd tijd vrij te maken om deze show te zin. Toeristisch, maar zeker ook grappig. 

Weersverwachting
Memphis
Weeronline.nl - Meer weer in Memphisweeronline.nl Altijd jouw weer
Memphis Bar
Spirit of America
Statue of Elvis
Elvis' auto
Downtown

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief