Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Santa Fe is de oudste hoofdstad van de Verenigde Staten. Geflankeerd door bochtige straten en gebouwen in Pueblo stijl, geeft Santa Fe je het oude wereld gevoel. Vele winkels en restaurants vind je op het plein in het centrum. Vergeet dan ook niet om hier een lekkere cappuccino te drinken!

Santa Fe staat ook wel bekend als de ‘City Different’ vanwege de mix van alle verschillende culturen qua inwoners en architectuur stijlen. Bezoek de Mission San Miguel. De San Miguel Mission is de oudste kerk van Santa Fe en in 1626 gebouwd voor de bedienden die door de Spanjaarden werden gebracht. Deze missie werd verstoord door de Pueblo Revolt in 1680. In 1710 is de kerk verder afgemaakt. Bekijk de beroemde ‘Miraculous Stairway’ in de Loretto Chapel. Legenden vertellen dat een timmerman heel geheimzinnig verscheen om een trap naar de korenzolder te bouwen. Hij gebruikte hiervoor geen spijker of steunen om de trap te bouwen en hij verdween voordat hij betaald kon worden. Je kunt van een opmerkelijk mooi uitzicht genieten vanaf The Cross of the Martyrs, gelegen op een kleine heuvel van de Paseo de Paralta.

Voor een kijkje in de geschiedenis moet je een bezoekje brengen aan de ‘Oldest House’. Deze dateert uit ongeveer 1766. Binnen in het huis zijn overblijfselen te vinden van een oude Spaanse strijder.

 

Heb je de tijd, probeer dan een voorstelling te boeken in de Santa Fe Opera. Alleen het gebouw is al een excursie op zich!
Weersverwachting
Santa Fe
Weeronline.nl - Meer weer in Santa Feweeronline.nl Altijd jouw weer
William Bent's Fort
Santa Fe
Railway
Santa Fe Trein
Santa Fe
Monument

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief