Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

Sacramento is de hoofdstad van Californië. Het is een belangrijk cultureel, politiek en economisch centrum. Veel hoogbouw zal je hier niet tegenkomen. Door het gevaar voor aardbevingen is het niet toegestaan hoger te bouwen dan 30 etages(!). 


Wij raden je zeker aan "old Sacramento" te bezoeken. De prachtig bewaard gebleven binnenstad geeft een prima beeld van de geschiedenis. Is het een dag minder weer, dan snel naar het boeiende California State Capitol Museum. Niet alleen binnen, ook het gebouw zelf is mooi en boeiend. Ben je op zoek naar rust, wandel dan door het Capitol Park. De natuur is prachtig, evenals de vele standbeelden in het park. Een aantal van de beste musea in de staat bevinden zich hier. Het California State Railroad museum wordt als een van de beste Amerikaanse spoorweg musea gezien. 


De gebouwen uit de goudkoortstijd zijn prachtig gerestaureerd en er zijn meer dan genoeg winkels, eetgelegenheden, comedy clubs, uitgaansgelegenheden, historische bezienswaardigheden en musea. Aan actieve activiteiten is er ook geen gebrek in Sacramento. Sacramento ligt bij de Amerikaanse en Sacramento rivieren en op een kleine rit van de Sierra Nevada. Je kunt met de fiets op pad, raften, in het park wandelen of naar een festival of evenement. Elke tweede zaterdag zijn de Midtown's kunstgalerijen open. Laat je verassen door de hoofdstad van Californië!

Weersverwachting
Sacramento
Weeronline.nl - Meer weer in Sacramentoweeronline.nl Altijd jouw weer
Sacramento by night
Tower Bridge Sacramento
Sacramento River

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief