Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

Dit schilderachtige dorp is gelegen op een fantastische plaats aan de Californische kust halverwege Los Angeles en San Francisco. In het begin van de 19e eeuw bestond er een grote Chinese gemeenschap in deze plaats. In het Greenspace Creekside Reserve vind je nog meerdere Chinese tempels die dateren uit de tijd.


In het dorpje zelf zijn diverse leuke winkeltjes en eetgelegenheden te vinden. Vlak na Cambria ga je de prachtige Highway 1 op richting San Francisco. Op ongeveer 15 minuten afstand vind je Hearst Castle, en op 20 minuten afstand vind je de ligplaats van honderden zee-olifanten. Het is zeker de moeite waard om hier even een kijkje te nemen. Al wandelend langs de trail kun je dichtbij de dieren komen. Nadeel is wel dat je ze ook erg goed kunt ruiken.


De Moonstone drive is een indrukwekkende route die je kunt rijden. Vergeet vooral niet te genieten van de prachtige uitzichten.

Weersverwachting
Cambria
Weeronline.nl - Meer weer in Cambriaweeronline.nl Altijd jouw weer
Wandelen langs de zee
Uitzicht Cambria

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief