Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

Een van de grotere steden van Californië is San Jose. De stad is wereldberoemd geworden door de ligging nabij Silicon Valley. Ook de Stanford universiteit is hier gelegen. Veel studenten hebben een "link" met Silicon Valley. De hoofdkantoren van de multinationals zoals Apple, Google, Facebook en Hewlett Packard zijn hier gevestigd. Bij sommige bedrijven is het zelfs mogelijk een rondleiding te krijgen! Na al dat boeiends is het zeker zo prettig om rustig te "slenteren" door Santana Row. Hier kun je shoppen tot je erbij neervalt. Het winkelcentrum is in Spaanse stijl opgezet en behalve winkels barst het hier van de gezellige restaurants, bars en terrasjes die Europees aandoen.


Een absolute must om te bezoeken, te midden van al het tech-gebeuren, is het Winchester Mystery House. Dit spookhuis, eigendom van de familie van de grondlegger van de "Winchester" geweren, heeft een diversiteit aan mysterieuze gangetjes, trappetjes, ramen en kamers. Een doolhof om de weg eeuwig kwijt te raken. 

Weersverwachting
San Jose
Weeronline.nl - Meer weer in San Joseweeronline.nl Altijd jouw weer
State University
San Jose by night
Downtown
Downtown
Downtown San Jose
Palmbomen

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief