Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Op ongeveer twee uur rijden van Toronto liggen de spectaculaire Niagara watervallen. De watervallen liggen op de grens met de Verenigde Staten.

De Canadese ‘Horseshoe’ is de bekendste waterval in de wereld. Vanaf de Canadese kant heeft de waterval de vorm van een hoefijzer. Vanuit de Verenigde Staten is het ook mogelijk om de waterval van een andere zijde te bekijken. Je kunt een boottocht maken met de Maid of the Mist, die je brengt tot aan de rand van de waterval. Aan boord van de Maid of Mist worden regenjassen verschaft, zodat je niet kletsnat terugkeert van deze indrukwekkende belevenis.
Leuk om te doen in Niagara Falls

Maid of the Mist

Wanneer je de Niagara Falls vanaf de Amerikaanse kant bezoekt, kan de tour ‘Maid of the Mist’ eigenlijk niet ontbreken! Per boot vaar je dicht langs de wereldberoemde watervallen langs het Amerikaanse en Canadese deel. Op geen enkele andere manier kun je zo dicht bij één van Noord-Amerika’s oudste toeristische attracties komen!


Hornblower

Wanneer je de Niagara Falls vanaf de Canadese kant bezoekt, is de ‘Hornblower boat tour’ de perfecte manier om de wereldberoemde watervallen van dichtbij te zien. Ook per Hornblower vaar je zeer dicht langs de watervallen en is daarmee de Canadese equivalent van de Maid of the Mist.


Weersverwachting
Niagara Falls
Weeronline.nl - Meer weer in Niagara Fallsweeronline.nl Altijd jouw weer
Light Show
Light Show
Niagara Falls
Niagara Falls
Niagara Falls
Niagara Falls

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief