Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

In South Dakota is het welbekende Mount Rushmore gevestigd. Hier zijn de gezichten van 4 presidenten uit een granieten rots gehakt. Het idee om dit te doen kwam begin jaren ’20, om zo het toerisme in de regio te laten groeien. Inmiddels is Mount Rushmore onderdeel van een groter park, waar je middels een audiotour begeleidt kunt worden. In het park zijn onder andere een uitzichtplatform, een museum en verschillende wandelpaden gevestigd.

Omgeving van Mount Rushmore

De Black Hills, het gebied waar de bekende rotssculptuur is gevestigd, herbergt een grote diversiteit aan avontuur, natuur en wildlife. Onder andere berggeiten, eekhoorns, en verschillende soorten kikkers zijn hier te vinden. Een van de meest voorkomende boomsoorten in de Black Hills is de pijnboom. Ook zijn er vele kalkstenen grotten te vinden in de omgeving van Mount Rushmore die onder begeleiding van een gids te bezoeken zijn. Jewel Cave is waarschijnlijk een van de meest bijzondere grotten die hier gelegen zijn. Met ruim 200 kilometer aan ondergrondse gangen is dit één van Amerika's meest omvangrijke grottenstelsels. 

Weersverwachting
Mount Rushmore
Weeronline.nl - Meer weer in Mount Rushmoreweeronline.nl Altijd jouw weer
Entree
Mount Rushmore
Mount Rushmore

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief