Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Washington D.C. is de hoofdstad van de Verenigde Staten. Alhoewel veel mensen denken dat Washington D.C. in de staat Washington gevestigd is. is dit niet het geval. D.C achter Washington staat voor District of Columbia, de staat waarin Washington gelegen is.

In Washington D.C. is de stad van de politiek. De regering is hier genesteld, en veel inwoners zijn op de een of andere manier verbonden met de politiek. Washington is een plezierige en groene stad en er heerst een aangename sfeer.  Tevens is het leuk om te weten dat de gebouwen in Washington niet hoger mogen zijn dat het Washington Monument. Je vindt dus veel laagbouw in Washington. Met de metro, die ongekend luxueus is, kun je de hele stad ontdekken. Breng een bezoekje aan prachtige monumenten, zoals het Lincoln Memorial, Jefferson Washington Monument en het beroemde Vietnam Memorial of bekijk het Pentagon, Capitool en het Witte Huis. Bovendien heeft de hoofdstad prachtige musea. Vooral het befaamde Air and Space Museum is de moeite waard, maar ook het National Museum of American History en het National Museum of Natural History, waar je dinosaurussen en mammoeten uit de oudheid kunt bezichtigen zijn aanraders. Het leukste is dat deze musea geheel gratis zijn!

Rondom Capitol Hill vind je veel restaurants en uitgaansmogelijkheden.
Leuk om te doen in Washington

Hop on Hop off

Een van de gemakkelijkste manieren om de stad te bekijken, is per hop on hop off bus. Tijdens de excursie komt u langs alle bezienswaardigheden zoals het Witte Huis en het Capitool. De bus heeft meer dan 30 stopplekken, waar u vrij bent om zo vaak in- en uit te stappen als u wilt.

Voor meer informatie over de excursie kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.Segway Tour

Per Segway komt u op een leuke manier langs alle bezienswaardigheden van Amerika’s hoofdstad. En dat onder begeleiding van een ervaren gids. The National Mall, het Capitool, Witte Huis, Lincoln Memorial. Alles komt voorbij. TIP: Wanneer u in de gelegenheid bent om de tour van 18.00 uur te doen, kunt u hier het best voor kiezen. Het is dan een stuk rustiger op straat dan tijdens overige tijdstippen. Let er op dat deelnemers tenminste 16 jaar oud zijn om een Segway te mogen besturen.

Voor meer informatie over deze excursie, kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

Monuments at Night Bike Tour

Wanneer u graag per fiets de stad wilt bekijken, kan dit ook. Wellicht is de leukste fietstocht de Monuments at Night Tour. Tijdens deze ongeveer 3 uur durende fietstocht, komt u langs alle bezienswaardigheden, terwijl de zon onder gaat. Dit levert prachtige plaatjes op!

Voor meer informatie over deze excursie, kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

International Spy Museum

Breng eens een bezoek aan het International Spy Museum. Hier vindt u meer dan 200 gadgets, wapens, insecten, camera's, auto's en technologieën die worden gebruikt voor spionage in de hele wereld.

Voor meer informatie over de excursie kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.
Weersverwachting
Washington
Weeronline.nl - Meer weer in Washingtonweeronline.nl Altijd jouw weer
Het Witte Huis
Arlington National Cemetery
Washington Monument
Het Witte Huis
Het Capitool

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief