Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Het meest bekende nationale park van Florida “The Everglades” is gelegen in de zuidpunt van Florida. Dit nationale park komt nog het dichtst in de buurt van wat de staat ooit helemaal geweest moet zijn; moerassen met krokodillen en andere exotische dieren en vogels, mangrovebossen (van die bomen die op hun wortels lijken te staan), haast ondoordringbare wouden en velden van hoog gras.
 
Het nationaal park kent twee seizoenen. Het droge seizoen (november-mei) en het ‘muggen en zandvliegjes’ seizoen (juni-oktober).
 
Everglades National Park is een prachtig natuurpark, maar van een heel ander soort dan de parken in het westen van Amerika. Hier reis je met zo’n platte boot die met een propeller voortgejaagd wordt, al mogen deze boten ook niet echt ver het park in ter bescherming van de natuur. In het late voorjaar dien je wel een trui mee te nemen die je beschermt tegen de vele muggen die zich dan in het gebied bevinden. Het park is het gehele jaar door geopend.
 
De hoofdingangen van de Everglades hebben bezoekerscentra waar je veel informatie over het park kunt verkrijgen. De belangrijkste hoofdingang is het Ernest Coe Visitor Center.
 
In dit park zijn veel verhoogde wandelpaden en je kunt hier boten en kano’s huren. Tevens kun je bij bezoekerscentra informatie verkrijgen over kampeervergunningen. 
Weersverwachting
Everglades City
Weeronline.nl - Meer weer in Everglades Cityweeronline.nl Altijd jouw weer
Everglades
Alligator
Roze lepelaar
Airboat Tour
Alligators

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief