Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
KLM informatie

Geniet van je reis met KLM


Een ontspannen en inspirerende vliegreis met KLM. Vlieg je met KLM, dan kun je rekenen op vertrouwde service en state-of-the art techniek. Je reis begint dus goed!

 

Voor vertrek:

Check in wanneer je wil. Je kunt daarnaast kiezen uit verschillende incheckmogelijkheden: online, met je mobiele telefoon, bij een self-service incheckautomaat op de luchthaven of bij de balie.

Geef je bagage af bij een self-service bagageafgiftepunt of een regulier afgiftepunt en je bent klaar voor vertrek!

Ga online taxfree winkelen voor je vertrekt. Geef online je bestelling door en ontvang je aankopen aan boord!

 

Aan boord tijdens je vlucht:

Neem ontspannen plaats in een ergonomisch ontworpen stoel of trakteer jezelf op een extra comfortabele zitplaats! Neem een internationale krant en een exemplaar van het KLM in-flight magazine mee. Geniet van een heerlijke maaltijd en verfrissingen met of zonder alcohol. Je kunt ook een speciale maaltijd bestellen die op je medische, religieuze of andere speciale dieetwensen is afgestemd. En voor de meeste intercontinentale KLM vluchten vanaf Amsterdam kun je voor vertrek een à la carte maaltijd bestellen!

Profiteer van speciale aanbiedingen in het winkelaanbod aan boord.

De KLM stewards en stewardessen zorgen ervoor dat je ontspannen aankomt op je bestemming.

 

Entertainment tijdens je vlucht:

Geniet tijdens intercontinentale KLM-vluchten van, in totaal meer dan 1.200 uur aan, interactief entertainment in diverse talen:

- Meer dan 80 films en in het nieuwste entertainmentsysteem meer dan 200 films, zowel recente, klassieke als wereldcinema. Veel van deze films zijn te zien in het Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Japans en Koreaans, Portugees of Spaans. Omdat KLM een Nederlandse vliegmaatschappij is, zijn alle films en series voorzien van Nederlandstalige ondertiteling. Ook zijn er Nederlandse films in het aanbod te vinden.

- Televisieprogramma’s met diverse thema’s zoals komedie, drama, People & Planet, reizen, concerten, sport,
   nieuws en lifestyle.

- Honderden cd’s en exclusieve KLM muziekspecials

- Talencursussen

- Speciale kinderkanalen

- Luisterboeken

- Spelletjes

 

Algemene info

Bij KLM mag je over het algemeen 23 kilo ruimbagage inchecken, de handbagage mag normaal gesproken maximaal 12 kilo wegen. Geniet van extra comfort in de Economy Comfort-zone! Een stoel in de Comfort-zone kan verder naar achteren en heeft meer beenruimte. De Economy Comfort-zone bevindt zich in het voorste deel van de de Economy Class en is exclusief op door KLM uitgevoerde vluchten.


KLM busservice

KLM beschikt over een busservice voor passagiers vanuit de regio Nijmegen/Veenendaal/Rhenen/Arnhem/Venlo, Enschede/Hengelo/Apeldoorn en Maastricht/Eindhoven. De busservice is gratis te boeken voor passagiers met een KLM-ticket die vliegen met KLM of een van haar partners.  In de bus heb je gratis WiFi, koffie, thee en water. Naast het voordeel dat je geen parkeerplaats of treinticket hoeft te betalen. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, dan boekt KLM je kosteloos om. 

De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit. Verder kunnen kinderen zonder apart kinderstoeltje meereizen
in de bus. Speciale attributen (zoals een fiets of surfplank) en huisdieren worden niet door de bus vervoerd.

Bekijk hier de up-to-date vertrek- en aankomsttijden van de bus en overige informatie.

LET OP: Indien je gebruik wil maken van de busservice, geeft dit dan aub aan in het offerte stadium. Na boeking van je vluchten worden voor het toevoegen van de busservice, kosten in rekening gebracht, aangezien dit als wijziging van je ticket wordt gezien.


De wereld rond met KLM en partners

Waar ter wereld je ook naartoe wil, KLM en partners bieden meer dan 300 bestemmingen!

 

KLM en Air France

KLM en Air France vormen één luchtvaartgroep. Daarmee zijn twee grote netwerken aan elkaar gekoppeld die jaarlijks 65 miljoen passagiers van A naar B brengen. Je hebt keuze uit:
- meer dan 300 bestemmingen wereldwijd
- ruim 2.000 dagelijkse vluchten, uitgevoerd door meer dan 600 vliegtuigen
- een groot aantal aansluitende vluchten van airline-partners.

 

SkyTeam

KLM en Air France zijn lid van SkyTeam, een alliantie waarbij ook Aeroflot, Aeromexico, Air France, Alitalia, China Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Garuda Indonesia en nog veel meer zijn aangesloten. Het totale SkyTeam-netwerk is goed voor 15.000 dagelijkse vluchten en 630 miljoen passagiers per jaar.

 

De voordelen voor jou:

- meer vluchten, meer bestemmingen, meer keuze
- aantrekkelijke tarieven door subnetwerken met elkaar te verbinden
- profiteren van codesharing: je hoeft je bagage maar één keer in te checken
- optimaal profiteren van de Flying Blue-voordelen (het frequent-flyerprogramma van KLM en Air France).

Vliegen met KLM, extra informatie

Reizen met een KLM-lijnvlucht heeft talloze voordelen. Je hebt een ruime keuze aan vertrekmogelijkheden dankzij de uitgebreide KLM dienstregeling. Je vliegt op aantrekkelijke tijden en je hoeft je niet voor dag en dauw te melden op Schiphol.

 

Compenseer je CO2-uitstoot met CO2ZERO

Dat vliegen het milieu belast, is geen nieuws. Maar we kunnen wél veel doen aan de negatieve effecten ervan. Hoewel de luchtvaart tot slechts 2% van de totale CO2-uitstoot in de wereld leidt, wil KLM laten zien dat het écht anders kan. Uit onderzoek blijkt dat KLM wereldwijd al 'best in class' is, als het gaat om zuinig vliegen. Maar KLM gaat verder. Daarom is KLM in 2007 een baanbrekende samenwerking aangegaan met het Wereld Natuur Fonds Nederland: via een ambitieus milieuprogramma zorgen wij voor reductie, controle en compensatie van CO2-uitstoot.

 

Zelf compenseren? Dat doe je zo!

Wil je zelf ook graag bewuster vliegen? Sinds kort kun je heel eenvoudig je bijdrage leveren via het online compensatieprogramma van KLM (CO2ZERO). Dat werkt zo: aan de hand van je KLM reserveringsnummer berekent dit programma de CO2-uitstoot van de vlucht per persoon, omgerekend naar euro's. Als je online inlogt, kun je aangeven of je dit wil compenseren. Het hele bedrag, meer of minder - dat is aan jou. Je bijdrage komt gegarandeerd goed terecht, want KLM investeert elke compensatie-euro in streng geselecteerde, duurzame projecten van Gold Standard, een kwaliteitslabel dat mede door het WNF is opgericht.

 

iFly Magazine

iFly voert je tweemaandelijks mee naar fascinerende bestemmingen. Met interessante berichten over Nederlanders in het buitenland, innovatie en verhalen over natuurlijk reizen. iFly wordt gepubliceerd in het Nederlands en in het Engels. Eerdere edities kun je ook online bekijken.
 
Boek nu je vliegtickets via KLM naar alle top-bestemmingen!


  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief