Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Big Island (eiland Hawaii)

De naam zegt het eigenlijk al, Big Island het grootste eiland van de eilandengroep. Het is een eiland met vele verschillen. Skiën door de sneeuw, zonnen en zwemmen, op ontdekking in het regenwoud of een wandeling door lavavelden. Op Big Island is dit allemaal mogelijk.
  

Wat is er te zien en te doen op Big Island:


Volcanoes National Park

Een nationaal park met de meest actieve vulkanen ter wereld. Het park heeft verschillende wandelpaden die verschillen in afstand en moeilijkheidsgraad. Prima te bezoeken dus!


Akaka Falls State Park

Je vindt hier prachtige watervallen en is dan ook misschien wel het mooiste gedeelte van Big Island.


KeoKea Beach Park

Een paradijsje verscholen in een smalle baai. KeoKea Beach Park is gelegen aan Highway 270 en heeft een van de mooiste stranden van Big Island.


Hilo 

Dit is de grootste stad van Big Island en is een mix van oud en nieuw. In Hilo vind je een paar leuke bezienswaardigheden zoals de Hilo Tropical Gardens, Banyan Drive, Wailuku River State Park en Pana’ewa Rainforest Zoo. 

Parker Ranch

Dit is een van de grootste ranches van Amerika. Bekijk met eigen ogen hoe de Hawaiiaanse cowboys te werk gaan. Ook zijn er regelmatig rodeo’s!


Rainbow Falls

Een prachtige waterval waar vaak ook een regenboog te zien is.

Waipio Valley

Een prachtige vallei met hoge kliffen en mooie watervallen


 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief