Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Scenic Northeast 10 dagen/9 nachten
Bezoek de mooiste bestemmingen van het noordoosten van de USA. Deze tour gaat van de schittering van New York naar Boston. Reis door Massachusetts en de golvende heuvels in het noorden van New York naar de inspirerende grootheid van de Niagara Falls en de ultramoderne stad Toronto. Reis door het schilderachtige landschap van Pennsylvania en het land van de Amish naar de hoofdstad der natie. De beroemde monumenten en musea in Washington D.C. completeren dit beeld van het noordoosten.

Highlights
New York - Boston - Niagara Falls - Toronto - Amish Country - Washington DC - Philadelphia

Bekijk hier het programma >>
 
Opmerkingen
Busrondreis met Nederlands sprekende reisleiding!

Voorwaarden:
- Je verblijft in de beschrijving genoemde 3-sterren hotels, of gelijkwaardig
- Het kan voorkomen dat een hotel op een bepaalde datum geen kamer beschikbaar heeft. In dat geval behouden wij ons het recht voor een andere, gelijkwaardige accommodatie te reserveren
- Deelnemende kinderen dienen minimaal 8 jaar oud te zijn.
- Een creditcard is benodigd voor het inchecken bij hotels. Hierop wordt borg geblokt en additionele kosten (bijv. roomservice) worden hierop verrekend.
         
 Inclusief:
 - Nederlands sprekend reisleiding gedurende de tour.
 - 9 overnachtingen in vermelde accommodatie (of gelijkwaardig) inclusief 6x continentaal ontbijt
 - Air-conditioned vervoer tijdens de reis
 - New York city tour (halve dag)
 - Sightseeing in Boston, Niagara Falls, Toronto, Gettysburg, Washington DC en Philadelphia.
      

Exclusief: Vluchten (vraag naar onze speciale Touroperating tarieven) - Overige maaltijden en drankjes - Alle persoonlijke uitgaven - Optionele excursies - Fooien - Transfers

 

Transfer informatie
De tour is exclusief aankomst- en vertrektransfers. Transfers per Super Shuttle kunnen bij ons geboekt worden. Kosten per persoon € 18.00 per enkele reis. Kosten voor een taxi (max. 4 personen) naar het hotel of vice versa bedragen ongeveer $ 70.00 (JFK), $ 50.00 (La Guardia) en $ 60.00 (Newark).

Afstand van het hotel naar de luchthaven
- John F. Kennedy Airport: ongeveer 18 mijl (29 km)
- LaGuardia: ongeveer 9 mijl (15 km)
- Newark: ongeveer 18 mijl (29 km)

Boston
Lancaster
Niagara Falls
New York
Washington D.C.
Philadelphia
Programma
Dag 1 vrijdag: New York, NY
Welkom in de wereldberoemde Big Apple! New York City is de ultieme cosmopolitische stad ter wereld; je vind hier in Manhattan Chinatown en Little Italy, het traditioneel Joodse Lower East Side, het meer artistieke SoHo, TriBeCa en de East en West Villages. Natuurlijk vind je hier ook de gevierde architectuur van het zakengedeelte van Manhattan, welke met haar wolkenkrabbers zorgen voor een onvergetelijk beeld. Vanavond kun je wellicht een bezoek brengen aan Times Square, genoemd naar de New York Times; een bruisende, door neon verlichte buurt in het hart van het Theater District. Hier vind je megagrote winkels en themarestaurants voor elke smaak en elk budget.
 
Accommodatie - Westin New York Grand Central of gelijkwaardig (2 nachten)
 
Dag 2 zaterdag - New York, NY
Bezoek de meest bekende buurten, attracties en interessante plekken van de stad en hoor alle smeuïge details, verteld door een echte New Yorker. De tour is ontwikkeld om je beter bekend te maken met deze bruisende metropool, zodat je deze later op je gemak zelf kunt bezoeken.

Optionele excursies:

Eenmaal op weg in NY, overweeg eens om een fietstour door Central Park te doen. Of maak een boottocht in de haven van New York en zie New York's beroemdste vrouw van dichtbij, "Lady Liberty", de vertegenwoordiger van vrijheid in de wereld. Beleef een once-in-a-lifetime sensatie met een helikoptervlucht over deze prachtige stad. Bezoek Radio City Music Hall, de thuisbasis van de wereldberoemde Radio City Rockettes; Rockefeller Center, de meest populaire bestemming van New York. Kijk een Broadway show, koop een dagticket bij de Times Square Booth voor de helft van de prijs! De opties zijn eindeloos!

 

Dag 3 zondag: New York Cty – Boston, MA

Vertrek van de tour; deelnemers dienen zich vanaf 08.00 uur te verzamelen in de lobby van het Westin New York Grand Central 08.15 uur.

 
Vandaag begint de tour met een vertrek noordwaarts richting Boston, één van de oudste steden van Amerika. Aangezien de stad direct beïnvloed werd door de Britse kroon, was Boston de natuurlijke geboorteplaats voor de oppositie, welke resulteerde in de Revolutie. Daarom vind je hier veel met zorg bewaarde historische plaatsen. De stad Cambridge, welke onderdeel is van de metropool Boston, is het thuis van één van de oudste en meest prestigieuze universiteiten van het land, waaronder ook Harvard en MIT zich scharen. Je krijgt een rondleiding door deze historische stad per bus. Sommige hoogtepunten van de rondleiding zijn Boston Commons, Beacon Hill, de Cheers bar, de botanische tuinen, Newbury Street en Copley Square. Gelijk na de rondleiding heb je tijd om op eigen gelegenheid de stad te bezoeken. Wellicht wil je een wandeling maken over de Freedom Trail; één van Amerika’s eerste historische wandeltours, welke bezoekers langs 16 historische plaatsen leidt en zo verhaalt over tweeënhalve eeuw belangrijke Amerikaanse geschiedenis vertelt.
 
Accommodatie - Sheraton Framingham of gelijkwaardig (1 nacht)
 
Dag 4 maandag: Boston – Niagara Falls, ON
Vandaag gaat de tour verder naar het westen door Massachusetts, waar we een korte stop maken in het thuis van vele kunstenaars; Stockbridge. Wanneer we verder rijden door de golvende heuvels in het noorden van de staat New York, komen we in het waterrijke gebied van de Finger Lakes, bekend om haar vele wijngaarden. In deze streek stoppen we in Geneva, een klein schilderachtig plaatsje aan de oevers van het Seneca meer, de grootste van de vijf
Finger Lakes. Als we verder gaan richting de Canadese grens, komen we bij Niagara Falls, één van de meest adembenemende wonderen der natuur. De stad Niagara zelf biedt genoeg plezier en entertainment’.
 
Accommodatie - Best Western Plus Cairn Croft Hotel of gelijkwaardig (2 nachten)
 
Dag 5 dinsdag: Niagara Falls – Toronto – Niagara Falls, ON
In de ochtend vertrekken we voor een bezoek aan Toronto, deze ultramoderne stad, welke beroemde gebouwen kent zoals het Skydome Stadion -welke beschouwt wordt als een wonder van architectuur-, en de CN Tower, symbool van de stad. Deze zendmast is 1815 voet hoog endaarmee de hoogste zendmast ter wereld. Binnenin vind je tal van attracties en tentoonstellingen, welke bereikt kunnen worden via de glazen lift, met welke u binnen een
minuut op het observatiedek bent. De tour eindigt bij het bekende Eaton Centre, met zijnontelbare restaurants, cafeetjes en winkels, gelegen aan het water in het centrum van de stad.Hier kun je op eigen gelegenheid genieten van een lunch terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Halverwege de middag gaan we terug naar Niagara en haar indrukwekkende watervallen.

Optionele excursie:
We raden aan om een Hornblower Niagara Falls boottocht te doen. Deze boot brengt je naar de voet van de watervallen, aan de Amerikaanse kant, passeert de Rock of Ages en brengt je recht onder de Horseshoe Falls waar het water met een enorme kracht neerkomt in de rivier. Er is ook gelegenheid om deel te nemen aan een optionele helikoptervlucht over de watervallen. Gelijk na het opstijgen ziet u de watervallen en de Whirlpool Rapids, waar de rivier een draai van 90 graden maakt. Even verderop bereik je de Amerikaanse watervallen en zie je ze recht naar beneden vallen. Goat Island in het midden scheidt de twee watervallen. Het uitzicht wanneer je over de rand vliegt en het geluid van het donderende water maken dit tot een onvergetelijke ervaring! ’s Avonds kunt u als optionele excursie deelnemen aan het diner in de Skylon Tower. Gelegen in het hart van de Niagara Falls, is de Skylon Tower een bezienswaardigheid op zich. Het biedt bezoekers een uitzicht van 360 graden; op een heldere dag kun je zelfs Toronto zien liggen! Geniet van een heerlijke maaltijd, terwijl je uitziet over het geweldige spektakel van de verlichte watervallen.

Dag 6 woensdag: Niagara Falls – Amish Country – Lancaster, PA
Vandaag, nadat we de grens weer overgestoken zijn, gaan we zuidwaarts door Pennsylvania. We maken een stop in Lewisburg waar u eventueel de lunch kunt gebruiken in een lokaal restaurant. Wanneer we onze reis voortzetten, komen we door het gebied van de Amish. Dit is een populaire bestemming, vooral door de bewoners van dit gebied, de Amish of Pennsylvania Dutch. Zij zijn afstammelingen van de Duitsers welke in de 18e en 19e eeuw zijn geemigreerd op zoek naar vrijheid van religie en die werden aangetrokken door de rijke grond en het milde klimaat hier. De Amish waren uitstekende boeren; onderweg zullen we een stop maken bij een lokale fruitkraam en kun je een kijkje nemen in het leven van de Amish. Je kunt eventueel hier hun producten kopen.

Accommodatie - Marriott Lancaster at Penn Square of gelijkwaardig (1 nacht)

Optionele excursie:
Maak in de middag kennis met de cultuur en levensstijl van de Amish. Hoe is het leven in een huis zonder elektriciteit en waar de keukentafel het belangrijkste meubelstuk is? Aansluitend volgt er een diner. 

Dag 7 donderdag: Lancaster - Gettysburg - Baltimore - Washington DC
Vanuit Lancaster vertrekken we naar het historische Gettysburg. In 1863 vond hier de meeste bloedige strijd plaats tijdens de Civil War. Binnen 3 dagen vielen er 51.000 slachtoffers.
Hierna gaan we door naar Baltimore voor een lunch. Aan het eind van de middag komen we aan in de hoofdstad van het land, Washington D.C. Ongeveer 20 miljoen toeristen bezoeken jaarlijks deze stad.
 
Accommodatie - Marriott Courtyard Washington DC/US Capitol of gelijkwaardig  (2 nachten)

Optionele excursie:
Een rondleiding in de avonduren langs de verlichte monumenten en overheidsgebouwen. Van het verlichte U.S. Capitol tot een adembenemend uitzicht vanaf het dak van het Kennedy Center. Je rijdt over Pennsylvania Avenue langs het witte huis en de reflecterende vijver van het Capitool.

Dag 8 vrijdag: Washington DC
Washington D.C. heeft ontelbare monumenten en attracties. Geniet van een rondleiding door deze populaire stad. Hoogtepunten omvatten onder andere het witte huis, het Capitool, het Lincoln Memorial, het herdenkingsmonument voor de Vietnamveteranen en de militaire begraafplaats Arlington. Voor de rest van de dag kunt u de stad op eigen gelegenheid ontdekken. Het is vrij simpel om je weg te vinden in de stad, zodat je veel musea en attracties kunt bezoeken, van welke de meeste trouwens gratis zijn. Vergeet vooral de Library of Congress niet, het is ’s lands oudste culturele overheidsinstituut en de grootste bibliotheek van de wereld. Eveneens bijzonder is de National Cathedral, één van de zes grootste kathedralen ter wereld. Ook kun u een bezoek brengen aan het Air & Space Museum of het meest bezochte museum, het Smitsonian.

Optionele excursie:
Een diner in historisch Georgetown langs de oever van de Potomac rivier. Een fantastische dag om je dag te eindigen. Je vindt hier veel chique winkels, leuke bars en restaurants.

Dag 9 zaterdag: Washington DC – Philadelphia – New York, NY
Op de laatste dag van deze tour maken we een stop in Philadelphia. “The City of Brotherly Love”. Philadelphia was één van de meest invloedrijke steden ten tijde van de Amerikaanse Revolutie en de voormalige hoofdstad van het land. Bezoek hier het National Historic Park waar verschillende plekken die te maken hadden met de Amerikaanse Revolutie, bewaard zijn gebleven. Dit 180.000 m2 grote park omvat bijna het hele historische centrum. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn Independence Hall, bekend als de plek waar de onafhankelijkheidsverklaring van Thomas Jefferson werd gemaakt en aangenomen werd op 4 juli, 1776 en het Liberty Bell Pavilion, waar je de enorme klok vindt. Verder vind je het Independence Visitor Center en het National Constitution Center in Philadelphia, samen met tientallen andere historische gebouwen en educatieve centra. We gaan weer verder naar New York, waar je in de avond zult arriveren. Je bent deze avond vrij om van New York te gaan genieten.

Accommodatie - Westin New York Grand Central of gelijkwaardig  (1 nacht)

Optionele excursie:
Deze avond kun je genieten van een optioneel Broadway Show & Dinner.
 
Dag 10 zondag: New York, NY

Transfer naar de luchthaven op eigen gelegenheid. Het is ook mogelijk om deze reis te verlengen met bijvoorbeeld extra nachten in New York op eigen gelegenheid. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief