Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Orlando, gelegen in het centrum van Florida, is het andere gezicht van Florida, namelijk dat van de spectaculaire pretparken. Ze horen bij een stad waar ontspanning en plezier de boventoon voeren. Nergens ter wereld vind je meer pretparken zo dicht bij elkaar. 

De volgende pretparken kun je o.a. in en rondom Orlando vinden:

- Walt Disneyworld met o.a. het Magic Kingdom: een sprookjespark met allerlei thema’s zoals Adventureland en Fantasyland. Epcot Center toont een soort permanente wereldtentoonstelling. MGM Studios, biedt je een rondleiding door de filmwereld, met een kijkje achter de schermen van o.a. een tekenfilm. Animal Kingdom, is ’s werelds grootste dierenthemapark. In het park kun je een heuse safaritocht maken of teruggaan naar de tijd van de dinosaurus. Een gigantische boom ‘The Tree of Life’ domineert het centrum van dit park en in Downtown Disney kunt je gratis het grote winkelcomplex bezoeken.  
- SeaWorld: is een combinatie van pretpark en dierenpark. In het dierenpark kun je o.a. de geweldige orkashow gaan bekijken. Tevens vinden veel evenementen plaats in SeaWorld.  
- Universal Studios: maak een rondrit door de filmstudio’s met vele live shows.

In Orlando biedt UStravel naast vele hotels, ook villa’s met of zonder zwembad aan. Florida is een all seasons bestemming. Door de fantastische golfbanen is het ook ’s winters een fantastische plek.

Ook ’s avonds is het goed toeven in Orlando, bijvoorbeeld in Downtown Orlando, een gezellig uitgaanscentrum met o.a. Club Paris van Paris Hilton, of het uitgaanscentrum van Disney, Pleasure Island, waar je o.a. kunt swingen op de muziek uit de 70’er jaren. Ook City walk bij Universal Studios is zeer de moeite van het bezoeken waard. 

 

Walt Disney World

Walt Disney World Orlando bestaat uit een groot aantal verschillende parken, zoals bijvoorbeeld het Magic Kingdom Park, Epcot Center, Disney´s Hollywood Studios en Animal Kingdom Park. Daarnaast zijn er rondom Orlando ook diverse waterparken te vinden.

Wanneer je één of meerdere parken wil bezoeken, kun je combitickets aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld een meerdaagse combiticket aanschaffen, die elke dag toegang geeft tot één van de aangewezen parken, maar zijn er ook tickets waarbij je de hele dag van park naar park kan gaan.


Wil je meer informatie over de precieze inhoud en verschillende combitickets die te boeken zijn, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

Universal Orlando

Universal Orlando omvat Universal Island of Adventure, waar spectaculaire attracties en shows te beleven zijn, zoals Jurassic Park River Adventure en The Amazing Adventures of Spiderman, en Universal Studios, waar je over de set van wereldberoemde films kunt wandelen en de sfeer kunt proeven van films als Shrek of The Mummy.


Er bestaat de mogelijkheid om een combiticket aan te schaffen, waarbij je beide parken afzonderlijk van elkaar een dag kunt bezoeken, of bijvoorbeeld op één dag tussen beide parken pendelt. Daarnaast zijn er nog vele andere combinatiemogelijkheden met andere parken rondom Orlando.


Voor meer informatie over de precieze inhoud en verschillende combitickets die te boeken zijn, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per

e-mail.

SeaWorld

SeaWorld is een van de meest populaire themaparken in de Verenigde Staten. Hier vind je allerlei soorten zeedieren en zijn geweldige shows te vinden met onder meer dolfijnen, orka’s en haaien. Ook zijn er tal van spannende attracties te vinden die elk op een andere manier wat te maken hebben met de onderwaterwereld en alles wat daar bij hoort.


Voor meer informatie over de prijzen en verschillende shows en attracties, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per

e-mail.

Ripley's Believe it or not

Bij Ripley’s Believe It Or Not, kom je de meest bizarre dingen tegen. Het pand op zich is al een aparte verschijning want het staat schuin en is half ‘weggezakt’ in de grond. Binnen het gebouw zijn talloze voorwerpen en interactieve attracties te zien die tot de verbeelding spreken, verdeeld over 16 galerieën. Om een paar voorbeelden te noemen: een 8 meter hoog beeld van Jimmy Hendrix, gemaakt van speelkaarten, of een fossiel van een T-Rex, maar ook vind je hier optische illusies en een schietbaan waar geschoten kan worden op allerlei vreemde wezens. Ripley’s Believe It Or Not is zonder meer de vreemdste attractie van Orlando!


Voor meer informatie over de inhoud en prijs van deze attractie, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.


Discovery Cove

Dit park is sfeervol ingericht, waar een grote diversiteit aan tropische dieren wordt gehouden. Hier wordt je de mogelijkheid gegeven om met dolfijnen en roggen te zwemmen of om bijzondere tropische vogels te voeren. Hoewel je op meerdere plaatsen in de wereld met dolfijnen kunt zwemmen, blijft dit een unieke ervaring en toch wel anders dan anders. In de Discovery Cove in Orlando heb je de mogelijkheid om deze ervaring zelf mee te maken. Je kunt kiezen uit twee verschillende pakketten. Bij het eerste pakket ga je zwemmen met de dolfijnen en krijg je toegang tot SeaWorld Orlando, Busch Gardens Tampa en Aquatica Orlando. Bij het tweede pakket krijg je alleen toegang tot de parken. Voor beide pakketten geldt dat ontbijt, lunch, gebruik van snorkelbenodigdheden, wetsuits, handdoeken, kluisjes en vervoer naar de parken inbegrepen zijn. 


Houd er rekening mee dat kinderen tenminste 6 jaar oud moeten zijn om met dolfijnen te mogen zwemmen. Tussen 6 en 12 jaar is het verplicht om onder begeleiding van een betalende ouder deel te nemen. Kinderen tot 2 jaar krijgen gratis entree.


Voor meer informatie over Discovery Cove en de verschillende pakketten, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.


Weersverwachting
Orlando
Weeronline.nl - Meer weer in Orlandoweeronline.nl Altijd jouw weer
Downtown Orlando
Downtown Orlando
Disney World Orlando
Universal Studios Orlando
Downtown Orlando

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief