Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Reizen met kinderen

Kinderen beleven gebeurtenissen anders. Om te beginnen is hun feitelijk perspectief anders, ze zien namelijk alles vanuit een andere hoek. Terwijl wij genieten van New York, de Great Smoky Mountains en het historische centrum van Savannah, zijn voor kinderen juist Legoland, Toys ‘R Us en een brandweerkazerne in New York veel interessanter. 
Wat ons ook opvalt is dat je bij fly-drives de kinderen altijd moet opporren wanneer je weer naar een volgende bestemming gaat. Koffers in- en uitpakken is echt een taak voor volwassenen en niet voor kinderen. Wij merken ook in de aanvragen en gesprekken dat de volwassenen een duidelijk beeld hebben van hun reis, maar dat het stuk van de kinderen redelijk makkelijk wordt ingevuld. Juist met kinderen rondreizen vraagt een andere voorbereiding en kritisch kijken naar het programma en ideeën . Een rondreis is meer dan een verzameling van hotels en een huurauto.

 

Één van de meest voorkomende vragen is kamers naast elkaar, liefst met een verbindingsdeur. Als UStravel.nl kijken we hier altijd naar, maar hotels bieden lang niet altijd die faciliteit. Beter is het nog om dan suites te reserveren met eventueel twee slaapkamers. 

In Amerika is het ook gebruikelijk om 4-persoonskamers te boeken, maar ook hier is het belangrijk hier goed over na te denken. De bedden zijn meestal queen size, dus maximaal 1.40m breed. Twee weken lang met twee pubers een slaapkamer delen, is vaak geen onverdeeld genoegen voor beide partijen. Wat wij dan adviseren is om een aantal keer gedurende de rondreis een extra kamer te reserveren. Bijvoorbeeld in een grote stad, waar accommodaties vaak duur zijn, één kamer boeken, maar dan in een kleinere plaats een extra kamer boeken. Dit geeft wat meer rust en ruimte en voor ouders wat extra privacy. 

 

Zo zijn er veel zaken waar wij vanuit onze ervaring als touroperator, maar ook als ouders die diverse keren met onze kinderen hebben rondgereisd, naar kijken om ervoor te zorgen dat je vakantie datgene brengt wat je er ook van verwacht. Wij helpen je dan ook graag met het op maat maken van je ideale reis!

Villa's in Florida met de familie
Geniet optimaal van Florida's zon en haar pretparken in je eigen huis met eigen zwembad! Een vakantievilla huren is Florida is een betaalbaar alternatief voor een hotel tijdens je vakantie met de kinderen naar Florida of als je met een grotere groep mensen reist. Na een vermoeiend pretparkbezoek is het heerlijk om een verfrissende duik te nemen of simpelweg te genieten van de warme avonden in Florida aan de rand van het zwembad. Al onze villa's liggen op prima locaties op niet meer dan 20 minuten rij-afstand van Walt Disney World Florida.

De vakantievilla's in Orlando kunnen qua indeling en inrichting onderling verschillen, maar hebben allemaal minimaal 3 slaapkamers.
Autorondreizen met kinderen
Met je huurauto je eigen vakantie creëren? Je bepaalt je eigen tempo en kunt stoppen waar je wilt. Dit is ideaal als je met kinderen op vakantie bent!  's Avonds is je slaapplaats geregeld; je hebt de keuze van eenvoudige pensions tot 5-sterrenhotels. Omdat wij samenwerken met meerdere agenten hebben wij een breed kindvriendelijk aanbod. Keuze genoeg dus. Wil je een hotel met zwembad en een glijbaan of toch liever aan het strand? Wat dacht je van een combinatie met een weekend attractieparken of een villa in Florida met het hele gezin? Wij bieden je talloze mogelijkheden voor een familievakantie met kinderen naar de USA of Canada! 

Bekijk onze voorbeeld rondreizen, welke allemaal op maat aan te passen zijn. Staat de reis die je in gedachten had er niet bij? Vraag dan een maatwerk offerte aan!
Alle vrijheid met een camper
Camper met kinderen Wil je gezellig met het hele gezin op pad met een camper en ook genieten van optimale vrijheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heen vliegen op Boston en terug vanaf Washington, een combinatie van Seattle en Dallas; alles is mogelijk met onze reizen in Amerika en Canada omdat we samenwerken met meerdere camperverhuurders in zowel Amerika als Canada


Je hebt de keuze uit meer dan 50 campertypes. Vergelijk zelf online de campers en prijzen, of vraag ons om hulp, we denken graag met je mee!

 

Op avontuur met de trein
Denk ook eens aan reizen per trein, de kinderen zullen het fantastisch vinden! Wanneer je snel op een bestemming wilt zijn dan neem je het vliegtuig, wil je ook wat zien: neem dan de trein. In Amerika reis je met Amtrak welke beschikt over een netwerk van meer dan 40.000 kilometer spoor. De ruime en comfortabele treinen brengen je naar alle hoeken van Amerika. Een populaire route is de verbinding tussen de steden Boston, New York, Philadelphia en Washington. In een paar uur tijd sta je in de volgende waanzinnige stad... Of stap aan boord van de California Zephyr, één van de mooiste treinreizen van Noord-Amerika. Deze trein vertrekt dagelijks van Chicago naar San Francisco en gaat dwars door de Rocky Mountains. Uiteraard zijn diverse stops onderweg mogelijk en is het ook leuk om Canada per trein te ontdekken! 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief