Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Reisverzekeringen
De gezondheidszorg in de USA & Canada is in handen van particuliere instellingen en is zeer duur. Een ziektekostenverzekering sluit men veelal niet af. Het Obamacare is hier een bekend voorbeeld van. Het is daarom van belang een goede reisverzekering af te sluiten die voldoende dekking biedt (ook tegen verlies en diefstal van bagage). Medicijnen zijn meestal zonder recept verkrijgbaar in drugstores, een kruising tussen een apotheek en drogisterij. Mocht je naar een ziekenhuis moeten, dan is het beter naar een universiteitsziekenhuis te gaan, hier liggen de tarieven iets lager. Houd er rekening mee dat vanwege de torenhoge kosten van medische hulp in de USA, deze vaak maar gedeeltelijk vergoed worden door de Nederlandse zorgverzekeraar, ook daarom is een aanvullende reisverzekering belangrijk.

Ook een goede annuleringsverzekering is van belang indien je onverhoopt de reis niet kunt maken. 

Onze partner met betrekking tot verzekeringen is de Europeesche Verzekeringen. Onderstaand vind je een uitgebreide uitleg over zowel de kortlopende- als de doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Diverse dekkingen zijn mogelijk, dus het is belangrijk om je hier goed in te verdiepen.

Heb je zelf al een doorlopende reis- en annuleringsverzekering? 
Neem dan contact op met je tussenpersoon. Wellicht moet de reisverzekering worden omgezet naar Werelddekking, en je vergoedingsbedrag van de annuleringsverzekering worden verhoogd.


Voor je USA/Canada reis raden wij de volgende dekkingen aan:


- Reisverzekering: Werelddekking
  o Voor USA en/of Canada reizen heb je werelddekking nodig op je reisverzekering

- Reisverzekering: Personenhulp
  o Zijn alle leden van het reisgezelschap verzekerd bij dezelfde reisverzekering? Dezelfde reisverzekering geeft het voordeel van dezelfde alarmcentrale en hulpverlening in noodgevallen.

- Reisverzekering: Bagage
  o Heb je waardevolle bagage? Dan is het misschien verstandig deze extra te verzekeren. Wij bieden daarvoor de dekking 'Bagage' aan.

- Reisverzekering: Geneeskundige kosten
  o De USA en Canada zijn landen waar je met extreem hoge zorgkosten te maken kunt krijgen. Je zorgverzekering vergoedt deze kosten waarschijnlijk niet volledig. De dekking voor geneeskundige kosten vergoedt deze kosten wel.

- Reisverzekering: Rechtsbijstand
  o Organiseer je je rondreis zelf? Bij een verkeersongeval kun je zeer hoge claims krijgen of direct met justitie in aanraking komen. Het is daarom verstandig een dekking voor rechtsbijstand af te sluiten. Die omvat bijvoorbeeld hulp van een advocaat en het betalen van een eventuele borg.

- Reisverzekering: Ongevallen
  o In ongewone, onverwachte situaties of bij sportactiviteiten op onbekend terrein neemt de kans op een ernstig ongeval toe. De dekking Ongevallen biedt een eenmalige extra uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval op reis.

- Annuleringsverzekering
  o Heb je een dure reis geboekt? Dan is het prettig als het financiële risico van een annulering is verzekerd. Dit kun je doen met de Annuleringsverzekering voor standaard annuleringsredenen of met de Allrisk Annulering voor aanvullende persoonlijke redenen.


Meer informatie over de verzekeringen

 

UStravel.nl

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief