Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     

Canada reizen op maat 

 

Ongerepte natuur, prachtige blauwe meren, dieren in het wild, steden met soms een wat Europees tintje, rust, vrijheid en vooral een land wat uitstekend is om geheel op eigen wijze te ontdekken; Canada!

 

Op onze website vind je diverse rondreizen naar het oosten en westen van Canada. Maar stel je liever zelf de Canada reis samen, dan is dat uiteraard geen probleem. Jij bent de chauffeur, letterlijk en figuurlijk! 

 

Geef jouw wensen gerust aan ons door. Samen met jou stellen we de ideale route samen omdat wij het belangrijk vinden dat de reis aan jouw verwachting voldoet. We verwerken dit in een offerte op maat, tegen de juiste prijs.

Wij hebben afspraken met diverse airlines en agenten zodat wij de reis kunnen samenstellen zoals jij dat wilt en deze tegen een voordelige prijs kunnen aanbieden. 

 

Doe op onze website inspiratie op voor onder andere:
Autorondreizen

  Maak een prachtige rondreis door Canada!
UStravel | Canadatravel stelt een autorondreis geheel op maat voor je samen. We zoeken naar de beste vluchten en hotels en we zorgen dat je reist in een comfortabele auto.
 

Ga naar Canada autorondreizen

 
Camperreizen
amerika-camperreizen   Doe jouw Canada reis per camper! Een prachtige ervaring waarbij je kunt genieten van alle vrijheid en comfort. Een ideale manier om Canada naar eigen wens te ontdekken.
 

Ga naar camperreizen

 
Autohuur

  UStravel | Canadatravel werkt met betrouwbare en kwalitatieve autoverhuurbedrijven. Dus ook voor het huren van een auto in Canada ben je bij UStravel | Canadatravel aan het juiste adres!
 

Ga naar autohuur

 
Vluchten
amerika-vluchten   Wil je alleen een vlucht naar Canada boeken? Ook dat kan. Boek je een vlucht met overnachtingen en/of autohuur dan kunnen wij je touroperator-tarieven aanbieden en reis je extra voordelig!

Meer informatie vliegreizen

 
Hotels
amerika-hotel-boeken   Wil je alleen een hotel in Canada of Amerika reserveren? UStravel | Canadatravel werkt met de beste agenten en heeft daarom de mogelijkheid om voor jouw hotels te zoeken en boeken uit een zeer uitgebreid aanbod.
 

Meer informatie hotels

 
Vancouver Island
Vancouver
Vancouver Island
Canmore
Banff National Park
Jasper National Park
Vancouver
Whistler
Algonquin National Parl

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief