Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
canada-reizen-op-maat

Canada reizen op maat 


Ongerepte natuur, prachtige blauwe meren, dieren in het wild, steden met soms een wat Europees tintje, rust, vrijheid en vooral een land wat uitstekend is om geheel op eigen wijze te ontdekken; Canada!


Op onze website vindt u diverse rondreizen naar het oosten en westen van Canada. Maar stelt u liever zelf uw Canada reis samen, dan is dat uiteraard geen probleem. U bent de chauffeur, letterlijk en figuurlijk! 


Geef uw wensen gerust aan ons door. Samen met u stellen we uw ideale route samen omdat wij het belangrijk vinden dat de reis aan uw verwachting voldoet. We verwerken dit in offerte op maat, tegen de juiste prijs.

Wij hebben afspraken met diverse airlines en agenten zodat wij uw reis kunnen samenstellen zoals u dat wilt en deze tegen een voordelige prijs kunnen aanbieden. 


Doe op onze website inspiratie op voor onder andere:
Vancouver Island
Vancouver
Banff National Park
Canmore
Vancouver Island
Jasper National Park
Vancouver
Whistler
Algonquin National Parl
Autorondreizen

  Maak een prachtige rondreis door Canada! UStravel/CanadaTravel stelt een autorondreis geheel op maat voor u samen. We zoeken voor u naar de beste vluchten en hotels  zorgen dat u reist in een comfortabele auto.
 

Ga naar Canada autorondreizen

 
Camperreizen
amerika-camperreizen   Doe uw Canada reis per camper! Een prachtige ervaring waarbij u kunt genieten van alle vrijheid en comfort. Een ideale manier om Canada naar eigen wens te ontdekken.
 

Ga naar camperreizen

 
Vluchten
amerika-vluchten   Wilt u alleen een vlucht naar Canada boeken? Ook dat kan. Boekt u een vlucht met overnachtingen en/of autohuur dan kunnen wij u touroperator tarieven aanbieden en reist u extra voordelig! 
 

Boek uw vlucht direct online

 
Hotels
amerika-hotel-boeken   Wilt u alleen een hotel in Canada of Amerika reserveren? UStravel/CanadaTravel werkt met de beste agenten en heeft daarom de mogelijkheid om voor u hotels te zoeken en boeken uit een zeer uitgebreid aanbod.
 

Boek uw hotel direct online

 
Autohuur

  UStravel/CanadaTravel werkt met betrouwbare en kwalitatieve autoverhuurbedrijven. Dus ook voor het huren van een auto in Canada bent u bij UStravel/CanadaTravel aan het juiste adres!
 

Ga naar autohuur