Fraserway RV
Fraserway beschikt over een ruim aanbod in kwalitatieve campers in Canada. Met 5 verhuurlocaties kunt u zowel in het oosten als in het westen van Canada beginnen aan een prachtige rondreis per camper. Dit familiebedrijf bouwt alle campers zelf in hun eigen fabriek!

 Aantal campertypes: 10
 Aantal locaties in Canada: 5
 Maximale leeftijd campers: 2 jaar
 Waardering: Goud


Ga naar informatiepagina Fraserway RV
CanaDream
Nu te reserveren bij UStravel.nl: De campers van CanaDream! Met meer dan 800 campers, verdeelt over 5 verschillende campertypes, biedt CanaDream u een ruim aanbod voor het maken van een prachtige vakantie per camper in Canada. Er zijn verhuurlocaties in Calgary, Vancouver, Toronto, Edmonton, Montreal, Halifax en Whitehorse. CanaDream heeft diverse programma’s waardoor u uw Canada camperreis tegen voordelige prijzen kunt boeken Boek bijvoorbeeld de 'Run of Fleet' en CanaDream bepaald uw type bij het afhalen van de camper, zeer voordelig! 

 Aantal campertypes: 5
 Aantal locaties in Canada: 7
 Maximale leeftijd campers: 3 jaar
 Waardering: Silver

   

Ga naar informatiepagina CanaDream RV
El Monte
Voor uw camperreis naar Amerika of Canada heeft u bij El Monte de keus uit campers uit de Standard vloot en de Economy vloot.  El Monte verzorgd op een aantal bestemmingen transfers van- en naar hun verhuurlocaties. Daarnaast biedt El Monte de zogenaamde 'Campground Resort Pass' waarmee je tijdens je verblijf onbeperkt kunt verblijven op campings van RVontheGo.com.

 Aantal campertypes: 8
 Aantal locaties in Amerika: 14
 Aantal locaties in Canada: 1 (In Bellingham, vlak over de grens bij Vancouver.
     Geen one-ways mogelijk naar andere locaties in Canada)
 Maximale leeftijd campers Standard vloot: 2 jaar
 Maximale leeftijd campers Economy vloot: 4 jaar
 Waardering: Silver


 
Ga naar informatiepagina El Monte RV
Cruise Canada
Cruise Canada is de grootste aanbieder van camperhuur in Amerika en Canada. Met 136 verhuurlocaties in Amerika, Canada en Alaska heeft u een ruime keus van waar u uw camperreis naar Amerika of Canada kunt beginnen. De vloot van Cruise Canada bestaat uit 4 type campers, namelijk de T17 Truck camper, C19 Compact, de C25 Standard en de C30 Large.  

 Aantal campertypes: 4
 Aantal locaties in Amerika: 22
 Aantal locaties in Canada: 5
 Maximale leeftijd campers: 7 jaar
 Waardering: Bronze
Cruise Canada 2019 logo

Ga naar informatiepagina Cruise Canada
Jucy Rentals
Deze jonge en frisse campermaatschappij is opgericht in 2001 door de broers Tim en Dan Aple. Na succes in de USA zijn de groen-gekleurde campers vanaf mei 2018 ook te huur in Canada. Het zijn kleine campers welke dus vooral ideaal voor de 'rugzak-toeristen'. U hebt de flexibiliteit van een auto, maar wel alle mogelijkheden van een camper. U kunt hierdoor gemakkelijk een combinatie maken van campings en hotels, voor wanneer u wat luxer wilt slapen. 

 Aantal campertypes: 1
 Aantal locaties in Canada: 1 (vanaf mei 2018)
 Maximale leeftijd campers: 5 jaar
 Waardering: Silver

 
Ga naar informatiepagina Jucy Rentals
Of start uw Canada camperreis in Amerika

Uw Canada camperreis kunt u ook heel goed laten starten in Amerika. Er zijn diverse huurstations langs de Canadese grens. Denk onder andere aan Seattle, Boston, New York, Chicago, Billings of Minneapolis.

Het voordeel hiervan is dat het aanbod qua camper op de Amerikaanse markt groter is dan de Canadese, dus u heeft meer keus. Ook qua vluchten is er meer aanbod, wat soms een betere prijs kan opleveren.

Kijk voor alle mogelijkheden in de USA op de camper overzicht kaart.

UStravel nieuwsbrief

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief