contact
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
LiveSlider
Bestemmingsinformatie
New Orleans, gelegen in het zuiden van de Verenigde Staten en maakt deel uit van de staat Louisiana. De stad is trots op het muziekverleden (jazz zou hier ontstaan zijn) en heeft daarnaast een mooie architectuur en een prachtige wijk, French Quarter, te bieden. French Quarter is de oudste wijk van New Orleans. In deze wijk vind je gerestaureerde oude huizen, vele met balustrades en kleurrijke bloementuinen. Bourbon Street is de bekendste straat van dit stadsdeel. Slenter op je gemak door het French Quarter en je zult prachtige hoekjes tegenkomen, lokale muziekcafés, leuke restaurants en wat al niet.  

Vanuit New Orleans kun je ook mooie tochten maken, bijvoorbeeld naar de streek waar de echte oude Cajuns (Frans-Canadese kolonisten) wonen, in de moerassen waar het wemelt van de krokodillen. De Cajun-keuken (met jambalaya, gumbo en blackened redfish) is inmiddels wereldberoemd, en terecht!

Je kunt ook langs de Mississippi omhoog rijden, langs prachtige plantagehuizen die zo uit ‘Gone With The Wind’ kunnen komen, naar oude stadjes als Natchez en Vicksburg of per radarboot de Mississippi rivier op, wat al een belevenis op zich is.
Unisols Social Sharing
EasyDNNmaps
Text/HTML
Weersverwachting
New Orleans
Weeronline.nl - Meer weer in New Orleansweeronline.nl Altijd jouw weer
ModuleDNN - Responsive Grid Media Gallery - Portfolio box
French Quarter
Skyline
French Quarter
Overhead straatdecoratie
Riverfront Streetcar

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

UStravel nieuwsbrief

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief