Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Houston is de grootste stad van de staat Texas en is gelegen aan de Golf van Mexico. Je kent de bekende zin vast en zeker ‘Houston, we have a problem’. In Houston vind je het Houston Space Center. Als bezoeker kun je op ontdekkingstocht gaan naar alles wat met de ruimte te maken heeft. Je kunt echte spaceshuttles aanschouwen met een tour door NASA’s Johnson Space Center, waar je o.a. het historische Mission Control Center bezoekt. Tijdens deze dag kruip je in de huid van een echte astronaut! Wat eveneens leuk is aan het Space Center in Houston is dat nog steeds echte spaceshuttles gelanceerd worden. 

Houston is ook een stad waar vele sport activiteiten plaatsvinden. De stad is de thuisbasis van de Houston Rockets en Houston Comets. Wil je iets bizars meemaken, ga dan naar een rugbywedstrijd in het Reliant Stadium. Dit stadion is geheel voorzien van airconditioning!

Ben je meer in voor een bezoek aan een museum, dan ben je ook in Houston aan het goede adres. Je zou bijvoorbeeld een bezoek kunnen brengen aan het Art Car Museum of het Orange Show Museum, wat geheel in het teken staat van de sinaasappel. 

Voor een goed diner raden we je aan een bezoekt te brengen aan gourmet restaurant Da Marco. Dit restaurant bereikte in 2006 de 26e plaats in de lijst van de 50 beste restaurants van Amerika.

Minute Maid Park

Dit is iets wat iedere sportfan een keer moet hebben meegemaakt. Honkbal is in Amerika erg groot en de fans van de Astro's laten je direct thuis voelen in het Minute Maid Park Stadion. Tickets zijn verkrijgbaar bij het stadion, evenals drank en natuurlijk popcorn en hotdogs. Een onvergetelijke ervaring voor de hele familie!

Weersverwachting
Houston
Weeronline.nl - Meer weer in Houstonweeronline.nl Altijd jouw weer
Houston LDS Temple
Downtown Houston
Downtown Houston
City Center
Downtown Houston
Worthham Fountains

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief