Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Dallas, TX, ligt in het gebied “Prairies and Lakes”. Het is een stad met verschillende culturen, religies en leefstijlen. Deze invloeden zie je terug in het straatbeeld van Dallas. Kunst, muziek, eten, historische monumenten en straatbeeld maken deze stad uniek in zijn soort. Ook met de vele mogelijkheden in festivals, evenementen en recreatieve attracties biedt Dallas genoeg om te ontdekken.

Dallas vormt samen met Forth Worth een metropool. De stad ligt te midden van een aantal meren en is een zeer moderne stad. In het Old City Park vind je nog gerestaureerde gebouwen uit de 19e eeuw. In het deel Arlington vind je het pretpark Six Flags, met een fantastisch grote achtbaan en een Looney Tunes Land. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de verschillende interessante musea, zoals het Dallas Holocaust Museum en Meadow Museum.

Cathedral Santuario de Guadalupe

Deze ruim 100 jaar oude kathedraal is prachtig en biedt een oase aan rust in deze hectische stad. Probeer te plannen dat je een mis kan bijwonen. Een bijzondere belevenis.

Deze kathedraal is in schoonheid vergelijkbaar met menig kerk in Europa. Een bezoek aan Dallas zonder een bezoek aan de Cathedral Santuario de Guadalupe is dan ook niet compleet!

Weersverwachting
Dallas
Weeronline.nl - Meer weer in Dallasweeronline.nl Altijd jouw weer
Downtown Dallas
Highway Dallas Divide
Highway
Dallas Divide
Reunion Tower
Texas Star

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief