Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Dallas, TX, ligt in het gebied “Prairies and Lakes”. Het is een stad met verschillende culturen, religies en leefstijlen. Deze invloeden zie je terug in het straatbeeld van Dallas. Kunst, muziek, eten, historische monumenten en straatbeeld maken deze stad uniek in zijn soort. Ook met de vele mogelijkheden in festivals, evenementen en recreatieve attracties biedt Dallas genoeg om te ontdekken.

Dallas vormt samen met Forth Worth een metropool. De stad ligt te midden van een aantal meren en is een zeer moderne stad. In het Old City Park vind je nog gerestaureerde gebouwen uit de 19e eeuw. In het deel Arlington vind je het pretpark Six Flags, met een fantastisch grote achtbaan en een Looney Tunes Land. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de verschillende interessante musea, zoals het Dallas Holocaust Museum en Meadow Museum.

De slogan van Dallas – “Big Things Happen Here” – omschrijft precies de dynamiek van een stad die gebouwd is op de pioniersgeest en grote dromen van weleer en nog steeds de sfeer ademt dat alles mogelijk is. De stad maakt een heuse renaissance door. Met investeringen van meer dan USD 20 miljard in verschillende projecten in de stad wordt er hard gewerkt aan het verder ontwikkelen van de rijke diversiteit van de stad.

In Dallas vind je het grootste stedelijke kunstdistrict van de Verenigde Staten, een ruim aanbod va luxe accommodaties, de beste winkels in het zuidwesten, uitstekende restaurants en vijftien verschillende uitgaansdistricten die elke een heel eigen speciale sfeer hebben.

Deze ruim 100 jaar oude kathedraal is prachtig en biedt een oase aan rust in deze hectische stad. Probeer te plannen dat je een mis kan bijwonen. Een bijzondere belevenis. Deze kathedraal is in schoonheid vergelijkbaar met menig kerk in Europa. Een bezoek aan Dallas zonder een bezoek aan de Cathedral Santuario de Guadalupe is dan ook niet compleet!

Fort Worth, de stad van de “Cowboys and Culture”. Breng een bezoek aan het Fort Worth Stockyards Historic District, en beleef het Texas van honderd jaar geleden. Regelmatig worden hier grote evenementen en rodeo shows gehouden. Niet te missen in Fort Worth is de Stockyards. Hier kun je de Texaanse keuken proberen, authentieke Texaanse souvenirs kopen en verschillende gebieden zien die nog uit het oude Texas komen. Tweemaal per dag is er een veeoptocht te zien, waar je de rijders van Fort Worth Herd kunt ontmoeten.

Het Meadows Museum, die als bijnaam de "Prado on the Prairie" heeft. Is een kunstmuseum

Het Dallas Holocaust and Human Rights Museum is museum wat volledig gaat over de geschiedenis van de Holocaust en de groei van mensenrechten.

Weersverwachting
Dallas
Weeronline.nl - Meer weer in Dallasweeronline.nl Altijd jouw weer
Downtown Dallas
Highway Dallas Divide
Highway
Dallas Divide
Reunion Tower
Texas Star

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief