Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinfo
Big Bend is qua omvang een van de grootste nationale parken van de Verenigde Staten, maar tevens een van de minst bezochte. Dit is te wijten aan de afgelegen plek waar het zich bevindt. Het is gelegen in het zuidwesten van de staat Texas en vormt daar via de rivier de Rio Grande de grens met Mexico. Ondanks de afgelegen locatie, is een bezoek aan dit park meer dan de moeite waard vanwege de vele mogelijkheden die het park biedt op het gebied van natuur.

Avontuur en natuur

Voor zowel avonturiers als natuurliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden. Op en rondom de Rio Grande kunnen verschillende tochten, onder begeleiding van een gids, gemaakt worden. Omdat de rivier op veel plaatsen de Amerikaans-Mexicaanse grens doorkruist, zul je tijdens een tocht op het water ook enkele malen op Mexicaans grondgebied zijn! Ook zijn er tal van wegen aangelegd langs de mooiste plekken van het park, die je met de auto af kunt leggen. Verder staat het bekend om de vele wandelpaden door woestijngebied, bergen en langs rivieren. Tijdens zulke tochten kunt ook tal van diersoorten tegenkomen die nergens anders in de Verenigde Staten te vinden zijn.
Weersverwachting
Big Bend
Weeronline.nl - Meer weer in Big Bendweeronline.nl Altijd jouw weer
Rio Grande
Big Bend National Park
Big Bend National Park
Rio Grande
Big Bend National Park
Big Bend National Park
Big Bend National Park

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief