Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

Vancouver Island is een eiland aan de westkust van Canada en behoort tot de provincie Brits-Columbia. Het eiland is 454 km lang en 100 km breed. Dit maakt Vancouver Island het grootste eiland dat aan de westkust van Amerika ligt.

Momenteel wonen er zo'n 750.000 mensen op het eiland, maar Vancouver Island wordt al meer dan 8000 jaar bewoond door Indianen.


Er leven veel verschillende soorten dieren op het eiland, zoals poema's, zwarte beren, wolven en Vancouvermarmotten.


Pacific Rim National Park

Bij een bezoek aan West Canada mag eigenlijk Vancouver Island niet ontbreken, al is het maar voor 1 of 2 dagen. Ferries gaan de hele dag door dus alles is strak in te plannen.

Pacific Rim National Park, een prachtige stukje natuur aan de kustlijn met een hele grote kans om wildlife als zwarte beren te spotten. 

Diverse trails over houten paden en trappetjes waarbij ook nog hoogte verschillen zijn, zijn niet alleen prachtig, maar geven op vele plaatsen ook een schitterend zicht op de natuur. Een absolute aanrader! 

Inner Harbour

Dit bruisende deel van Victoria, met op zondag veel straatmuzikanten, is erg sfeervol. Het is via het water goed bereikbaar en het is dan ook een aanrader om de "Inner Harbour Walk" doen. Het is heerlijk om te wandelen of om ergens te gaan zitten en te kijken naar alles wat er gebeurt in en rond de haven. Zeker een bezoekje waard als je in de stad bent!

FlyOver Canada Simulated Flight Ride

Wil je vanuit een 3D-scherm een spectaculair zicht krijgen op wat Canada te bieden heeft, dan moet je naar deze "Flight Simulator". Tijdens deze 8 minuten durende vlucht vlieg en wandel je door betoverde landschappen, terwijl de lucht om je heen waait. Zelfs de geur van de bossen komt je tegemoet. Een absolute aanrader!

 

Weersverwachting
Victoria
Weeronline.nl - Meer weer in Victoriaweeronline.nl Altijd jouw weer

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief