Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

Een van de meest bezochte Nationale Parken in de Verenigende Staten is Zion NP. En dit is zeker niet onterecht.


Al meer dan een miljoen jaar stroomt het water door de Virgin River. Deze snijdt de rode en witte zandsteenbedden van Navajo, welke de muren van Zion National Park vormen. Het grootste gedeelte van Zion National Park is Zion Canyon. The Narrows zijn Zion's beroemde nauwe kloven, met door wind, water en erosie gevormde kleurige strepen. Het resultaat is een paradijs voor de wandelaar. 


In het park en langs de Virgin River vind je verschillende paden in verschillende niveaus. Er zijn vier routes door Zion National Park: Zion-Mount Carmel Highway, Zion Canyon Scenic Drive, Kolob Canyons Road en Kolob Terrace Road. Voor hen die niet van wandelen houden, rijdt er een gratis bus door het park. Wanneer je hier gebruik van maakt, zie je ook Zion's andere bezienswaardigheden, zoals de Emerald Pools, Weeping Rock en Angels Landing. Rondleidingen starten in het bezoekerscentrum.


Het park heeft een oppervlakte van ca. 600 km2, dus trek meerdere dagen uit om het goed te bekijken. Absoluut een hoogtepunt van je vakantie!

Weersverwachting
Zion National Park
Weeronline.nl - Meer weer in Zion National Parkweeronline.nl Altijd jouw weer
Canyon
Canyon
Highway

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief