Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

Mammoth Lakes en Mono Lake vallen beide onder Mono County. Mammoth Lakes staat wereldwijd bekend als skioord, in de zomer is Mammoth Lakes ook een prachtige bestemming. In de winter kun je fijn skiën of snowboarden, met een sneeuwmobiel het gebied verkennen en de kinderen kunnen spelen in Woolly's Tube Park. In de zomer kun je genieten van de Sierra Nevada Mountain Range en een aantal van de meest spectaculaire landschappen. Mammoth Lakes heeft een centrale ligging vanaf een aantal mooie nationale parken en natuurgebieden van het westen. Zo ligt Yosemite National Park dichtbij, Devils Postpile en Bodie State Historic Park. De omgeving van Mammoth Lakes staat bekend om het forelvissen. 


Mono Lake is een zoutwatermeer, het zoutgehalte is twee keer zo hoog dan zeewater. Mono Lake is een oase in de droge Great Basin en een belangrijk leefgebied voor miljoenen trekvogels en broedende vogels. Het meest bezochte gedeelte van Mono Lake is het South Tufa gebied. Er bevindt zich hier een grote verzameling tufa's, dit zijn kalksteentorens. In de buurt van het South Tufa gebied ligt Navy Beach, vanaf hier worden kayak- en kanotochten georganiseerd. Verder is er een visitor center, een information center en een County Park. Vanaf Old Marina zijn een aantal grote tufa's goed zichtbaar en je kunt de eilanden zien die in het meer liggen, Paoha Island en Negit Island. 
Weersverwachting
Mammoth Lakes
Weeronline.nl - Meer weer in Mammoth Lakesweeronline.nl Altijd jouw weer
Tufa's Mono Lake
Tufa's Mono Lake
Mono Lake Trail
Mammoth Lakes
Zonsondergang bij Mono Lake
Mammoth Lakes

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief