Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
“The City of Angels” Los Angeles, gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten, heeft zijn roem te danken aan de filmindustrie, want wie denkt er immers bij het horen van de naam Hollywood niet aan beroemde sterren, de grote dure huizen in de heuvels van Beverly Hills en Rodeo Drive! 

Deze op twee na grootste stad van de Verenigde Staten heeft jou van alles te bieden. 

Op Rodeo Drive, gelegen tussen Santa Monica Boulevard en Wilshire Boulevard, zul je versteld staan van alle luxe die men hier tentoonstelt. Dure auto’s, luxueuze modeboetieks en het spotten van beroemde mensen zijn hier aan de orde van de dag. Wil je buitengewoon goed winkelen dan bezoek je de meest exclusieve winkelstraat ter wereld, Rodeo Drive. 

Tevens kun je zelf een kijkje nemen achter de schermen van de film in Universal Studios of bij de MGM Studios. Een andere mogelijkheid is om één van de televisiestudio’s te bekijken waar NBC rondleidingen verzorgt. 

Buiten Universal Studios bezoeken ook veel mensen LA om het bekende attractiepark Disneyland, maar ook Legoland bevindt zich hier en Knottsberry Farm Melman met het grootste aantal achtbanen van Amerika.

Bij de stad bevinden zich ook vele zandstranden waar je heerlijk kunt relaxen, bijvoorbeeld aan het einde van een fly-drive. Zeker gezien het milde klimaat wat hier heerst.

Ga eens een middag, bij voorkeur de zondag, naar Venice Beach en geniet van de skeeleraars en fietsers die zich allemaal op een bijzondere manier hebben uitgedost. Of ga naar het gedeelte Muscle Beach, waar iedere bodybuilder de spieren kan laten rollen. 

Vakantie naar Amerika? Start dan hier jouw Amerika reis!
Leuk om te doen in Los Angeles

Deluxe Movie Stars' Homes and Hollywood Trolley

Als je altijd al eens Beverly Hills en Hollywood van dichtbij hebt willen zien, is deze tour de perfecte manier! Tijdens de rondrit in een open trolley kom je langs alle bezienswaardigheden van deze wijken, zoals Rodeo Drive, The Walk of Fame en het Hollywood Sign. Uiteraard zullen er vele villa’s voorbij komen waar de wereldberoemde sterren wonen. Wellicht kom je er zelfs wel een tegen! 


Voor meer informatie over de prijzen en inhoud van deze excursie, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per

e-mail.

Disneyland

In Los Angeles vind je Disneyland, deze bestaat uit twee themaparken. Je kunt een dagvullende excursie boeken waarbij je Disneyland Park en/of Disney California Adventure Park bezoekt. 


Disneyland Park staat bol van de bekende Disneyfiguren en attracties, zoals het Mickey Mouse House, Indiana Jones, Space Mountain en verschillende shows. Disney California Adventure Park is een ode aan het verleden, heden en toekomst van Californië. Hier vind je Disney en Pixar attracties en shows zoals Toy Story Mania en Alladin.


Voor meer informatie over de prijzen en inhoud van deze excursie, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per

e-mail.

Universal Studios

Tijdens de excursie in Hollywoods’ Universal Studio’s kunt je genieten van geweldige shows, spannende attracties en een echte filmstudio! Daarnaast bevinden zich op het terrein ook prima restaurants en winkels. Een leuk dagje uit met het hele gezin!


Voor meer informatie over de prijzen en inhoud van deze excursie, kunt je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per

e-mail.

Joshua Tree National Park

Op ongeveer 2 uur rijden van Los Angeles bevindt zich het Joshua Tree National Park. Het park draagt de naam van de veel voorkomende, apart uitziende bomen die overal te vinden zijn. Vanwege de omvang en de hoogteverschillen van het park, verschilt de omgeving van plaats tot plaats. In het park zijn verschillende wandeltochten uitgestippeld, die je de mooiste delen van het park laten zien. 


Voor meer informatie over het Joshua Tree National Park, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per

e-mail.

Six Flags

Ten noorden van Hollywood bevindt zich attractiepark Six Flags. Het Magic Mountain Park staat vol met achtbanen en andere attracties vol actie! Onder andere Batman the Ride en The Apocalyspe zijn hier te vinden. In geen enkel ander park vind je meer spannende achtbanen dan hier!


Voor meer informatie over de prijzen van Six Flags, kun je contact met ons opnemen via 024-6778750 of per

e-mail.

California Science Center

Ooit nog eens de Space Shuttle van dichtbij willen bekijken. Dat is in hier mogelijk. Ook de capsule van de Apollo is te bezichtigen. Maar er is nog veel meer te zien over de ruimtevaart. En let op..... de toegang is GRATIS! Een absolute aanrader!

Het Waarnemingscentrum van Griffith

Griffith Observatory is een sterrenwacht gelegen op de Hollywood Hills in Griffith Park. In 1896 doneerde kolonel Griffith 12,2 vierkante kilometer land aan de stad Los Angeles. Hier zijn een observatorium, tentoonstellingsruimte en planetarium gebouwd. Er zijn vele films, series en videoclips opgenomen bij het gebouw. Ook komt het in verschillende games naar voren.

Let op; vanaf de parkeerplaats is het ca. 30 minuten lopen. Zelfs deze wandeling is een aanrader.

Weersverwachting
Los Angeles
Weeronline.nl - Meer weer in Los Angelesweeronline.nl Altijd jouw weer
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles
Los Angeles

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief