Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie

Hoe een klein plaatsje tóch wereldberoemd kan zijn. Dit is ook het geval bij Kanab. Diverse Western Films zijn hier opgenomen. Kanab wordt daarom ook Little Hollywood genoemd. Het plaatsje zelf is sfeervol en heeft een prachtig museum, wat zeker niet mag ontbreken in je reisprogramma. In het Little Hollywood Movie Museum & Frontier Movie Town krijg je een fascinerend beeld van de tientallen films die hier zijn opgenomen. Je kunt ook deelnemen aan een tour waarbij je zelf een hoofdrol speelt in een film. How exciting! 


Kanab is het centrum van de nationale parken in het zuidwesten. De stad biedt het hele jaar vakantiemogelijkheden. Kanab ligt 7 mijl ten noorden van de grens met Arizona en ligt centraal tussen Las Vegas, Phoenix, Albuquerque, Denver en Salt Lake City. Kanab wordt omgeven door een verscheidenheid aan westerse geologische landschap. Het landschap varieert van koraalroze kliffen en duinen, vulkanische kraters en lava dat naar diepe ravijnen stroomt, majestueuze bergen en mooie vlaktes. Het Kanab gebied is populair geworden door de schoonheid en het constante mooie weer. Vanuit Kanab zijn Zion, Bryce, de Grand Canyon, Grand Staircase/Escalante National Monument en Lake Powell gemakkelijk te bereiken.
Weersverwachting
Kanab
Weeronline.nl - Meer weer in Kanabweeronline.nl Altijd jouw weer
Kanab
Kanab

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief