Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
bestemmingsinformatie

Wie kent de 15 meter hoge letters in de Hollywood Hills niet.. Hollywood is een stad bekend om zijn roem en glamour en wordt beschouwd als het historisch centrum van de filmstudio’s en filmsterren. Het behoort tot Los Angeles en is gesitueerd ten westen van het centrum van deze stad.


Tijdens je bezoek aan Hollywood mag je de Hollywood Walk of Fame zeker niet overslaan. De Hollywood Walk of Fame is benoemd naar een straatgedeelte van Hollywood Boulevard waar een groot aantal tegels in de vorm van een ster liggen. Op deze sterren zijn staan de namen van beroemdheden uit de televisie, radio, film en muziekwereld!


Wat Hollywood nog meer te bieden heeft? Luxe boetieks en Grauman’s Chinese Theatre op Hollywood Boulevard en levensechte filmkarakters die zich hier eveneens begeven, Universal Studios, Paramount Studios, Sunset Boulevard, Hollywood Forever Memorial Park en nog veel meer.

 

Weersverwachting
Hollywood
Weeronline.nl - Meer weer in Hollywoodweeronline.nl Altijd jouw weer
Hollywood Sign
Beverly Hills
Hollywood
Walk of Fame
Beverly Hills
Universal Studios
Walk of Fame
Hollywood Boulevard

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief