Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Santa Maria ligt langs de Santa Maria River aan de voet van de Sierra Madres. Slechts een paar minuten van de beste stranden, parken, bergen, golfbanen en schilderachtige wandelpaden. De stad ligt op een aantal mijl van de bekende stranden van Pismo Beach, het populaire Hearst Castle en het dorpje Solvang.

Maar liefst 58 wijngaarden zijn er in het Santa Barbara gebied te vinden, waar Santa Maria ook van profiteert. Santa Maria staat bekend als de barbecuestad van de wereld. Drink een lokaal wijntje met wat heerlijke BBQ hapjes. Of ga lekker picknicken in het park. Ontdek de stad en de omgeving per fiets, of huur een boot en bekijk alles vanaf het water. Wil je meer weten over Santa Maria? Bezoek dan het Santa Maria Museum of Flight, het Natural History Museum of het Santa Maria Valley Railway Historical museum. Santa Maria is een stad waar je kunt genieten van het echte zuid Californische leven.
Weersverwachting
Santa Maria
Weeronline.nl - Meer weer in Santa Mariaweeronline.nl Altijd jouw weer
Santa Maria
Santa Maria

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief