Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
bestemmingsinformatie
San Diego kent een indrukwekkende geschiedenis. De stad is gesticht in 1769 door Spaanse kolonisten onder leiding van Gaspar de Portolá. Tot 1846 behoorde de stad bij de Mexicaanse staat Baja California. De Mexicaans-Amerikaanse oorlog zorgde er in 1848 voor dat de staat aan de Verenigde Staten werd toegewezen.   

San Diego is de op twee na grootste stad van de staat Californië. Ook is het de zuidelijkste stad aan de westkust van de Verenigde Staten, met een uitgestrekte haven en een mild klimaat. Vanwege dit aangename klimaat is San Diego het gehele jaar in trek als vakantiebestemming. De grens met Mexico ligt even ten zuiden van de stad en velen maken dan ook een uitstapje over de grens naar de Mexicaanse stad Tijuana.   

San Diego is een moderne stad met een grote natuurlijke haven. De Spaans-Mexicaanse invloeden die voortkomen uit vroegere tijden zijn nog steeds aanwezig. Tevens heeft San Diego ook nog een oud gedeelte, het oorspronkelijke San Diego, waar je o.a. enkele gerestaureerde huizen vindt. Overigens zijn er veel verschillende wijken, zoals Little Italy, Coronado, La Jolla, Del Mar en Chula Vista etc.

Attracties die zeker de moeite waard zijn, zijn o.a. San Diego Zoo, Wild Animal Park, Seaworld, met zijn orkashow, en Legoland Californië. Bovendien worden er vele tours aangeboden, waarbij je de stad op verschillende manieren kunt bezichtigen. Neem bijvoorbeeld de open dubbeldekker tourbus!  

Als je heerlijk wilt genieten van het warme weer dan kun je zonnen op de vele stranden van San Diego.
Weersverwachting
San Diego
Weeronline.nl - Meer weer in San Diegoweeronline.nl Altijd jouw weer
SeaWorld
San Diego Bay
Haven
Mormon Battalion Historic Site
Pier
Trolley Line
Botanische tuin
San Diego
By night
Balboa Park
Pier
San Diego Zoo
San Diego Zoo
San Diego Zoo
San Diego Zoo
By night
Haven
Sunset

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief