Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Denk je bij een winkelparadijs aan een stad als New York? Laat je dan eens verrassen en ga naar het grootste winkelcentrum van de Verenigde Staten, the Mall of America in Minneapolis. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Amerika, waar naast de vele winkels zelfs een pretpark in het midden van het winkelcentrum staat, The Parc at the Mall of America. Erg leuk is de aanwezigheid van een groot onderwater aquarium waar je onderdoor kunt lopen! Dit winkelparadijs is gelegen in Bloomington ten zuiden van Minneapolis. Een groot voordeel van winkelen in the Mall of America is dat er geen belasting geheven wordt!

Ook heerst er in de twin-cities, zoals Minneapolis en St. Paul genoemd worden, een aangename atmosfeer met leuke bezienswaardigheden. Een leuke manier om Minneapolis te ontdekken is per fiets!

Target Field

Een honkbal wedstrijd bezoeken wordt in Nederland niet veel gedaan. In de VS is het echter top vermaak. Dus past het in je schema, bezoek dan zeker een wedstrijd van de Minnesota Twins. Let wel; een honkbalwedstrijd kan 4 uur duren! De sfeer is echter super. Er wordt veel gedronken en gegeten op de tribunes. De Amerikanen vermaken zich prima tijdens de wedstrijd.

Minnehaha Falls

Misschien niet de meest spectaculaire waterval van de VS, maar zeker de moeite van het bezoekje waard! In de omgeving zijn ook fietsen te huur. Er zijn dan ook prachtige fietsroutes uitgezet, die je kennis laten maken met deze schitterende streek.

Basilica of St. Mary

Zowel het interieur (veel glas in lood) als exterieur van deze Basiliek zijn wonderschoon. Probeer een bezoek te plannen als er een mis wordt opgedragen. De bezoekers worden gastvrij ontvangen en de akoestiek is geweldig. Ook voor mindergelovigen een absolute aanrader.

Paisley Park

Een bezoek aan het domein van Prince is zeker de moeite waard. Er wordt veel vertelt over de verschillende ruimte. Je komt echt dichtbij alle spullen van Prince en krijgt een goed idee hoe hij daar leefde. Voor de fan een must om te gaan bekijken! Helaas mag je geen foto's maken binnen. Paisley Park is goed bereikbaar en parkeren kun je bij het gebouw.

Weersverwachting
Minneapolis
Weeronline.nl - Meer weer in Minneapolisweeronline.nl Altijd jouw weer
Stone Arch Bridge
Third Avenue Bridge

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief