Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Toronto is de grootste stad van Canada en is gelegen in de provincie Ontario. Toronto is eveneens de bekendste metropool van Ontario, en kan zich meten met diverse Amerikaanse steden. De CN Tower is zeker een bezienswaardigheid die je niet kunt ontwijken bij een bezoek aan Toronto! Deze toren is maar liefst 533 meter hoog en behoort tot de hoogste torens ter wereld. Met een glazen lift is het mogelijk om naar boven te gaan, waar je een uitzicht hebt over heel Toronto en soms zelfs de nevel van de Niagara Falls kunt zien. Naast de CN Tower ligt de Skydome, het baseballstadion van de Toronto Blue Jays. Je kunt hier een rondleiding krijgen of een baseballwedstrijd of concert bijwonen.

Toronto heeft een overdekte winkelgalerij, Eaton Centre genaamd. In dit centrum kun je werkelijk alles kopen! Zie je Toronto liever vanaf het water dan vanaf het vaste land? Maak dan een boottocht vanaf Toronto Harbourfront.

De stad is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde Niagara watervallen. Deze zijn niet de grootste en hoogste watervallen ter wereld, maar wel de meest indrukwekkende! Vanuit de Niagara watervallen kunt ook een bezoek brengen aan Algonquin National Park, een bosrijk en heuvelachtig gebied waar zich vele diersoorten bevinden en dat bij uitstek geschikt is voor degene die van een actieve vakantie houdt.

CN Tower

Een bezoek aan de CN Tower kan je niet overslaan als je in Toronto bent. Alleen de lift (20 km. per uur!) is al een belevenis. Het uitzicht is machtig! Je kunt ook lunchen, terwijl de "Tower" ronddraait. Ook in de avond is het een top attractie. 

Casa Loma

Je komt niet alle dagen tijdens je reis in Noord Amerika een kasteel tegen. Maar deze is er wel. Case Loma is een prachtig kasteel in deels Victoriaanse stijl. Er lopen echter meerdere stijlen doorheen. Dit maakt het kasteel heel bijzonder. Zowel de binnen als de buitenkant zijn meer dan de moeite van het bezichtigen waard. 

Weersverwachting
Toronto
Weeronline.nl - Meer weer in Torontoweeronline.nl Altijd jouw weer
Skyline
Downtown
Downtown
CN Tower
Brookfield Place

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief