Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Montréal is de grootste stad van de provincie Québec en na Toronto de grootste stad van Canada. Net als Parijs ligt Montréal op een eiland, tussen de rivieren. Ook spreekt men in deze stad Frans, doordat de stad jaren geleden is gesticht door de Fransen. De stad straalt vandaag de dag nog een Franse sfeer uit.

De naam ‘Montréal’ is afgeleid van de berg die in de stad ligt, de ‘Mont Royal’. Het is zeker de moeite waard de oude stad per koets te ontdekken. In de stad bevinden zich diverse oude gebouwen, zoals de kathedraal, welke een imitatie is van de St. Pieter in Rome, en de Montréal bank welke de oudste bank van het land is.

Sfeervolle straten vind je terug in Bernard Street en Amherst Street, waar veel antiekwinkeltjes gevestigd zijn. Om te winkelen ben je in Montréal eveneens op de goede plaats. Of je nu naar designkleding of casualkleding op zoek bent, Montréal heeft het allemaal.
Weersverwachting
Montreal
Weeronline.nl - Meer weer in Montrealweeronline.nl Altijd jouw weer
Saint Joseph's Oratory
Straat Montreal
Harbor
Victoriaanse huizen
Downtown

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief