contact
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Halifax is de hoofdstad van Nova Scotia, gelegen in het zuidoosten van Canada. In deze stad ligt de historie van Canada!

De stad is namelijk gesticht door de Micmac Indianen en werd in de 18e eeuw door de Britten als militaire basis gebruikt. De echte Engelse sfeer zal je dan ook opmerken als je een bezoek brengt aan deze stad. De citadel en Town Clock zijn Halifax' stadssymbolen. Naast zijn rijke historie is Halifax ook een stad waar veel festivals en evenementen plaatsvinden en waar de kosmopolitische sfeer wordt afgewisseld met zandstranden en ruige zeeoevers.

In het hart van de stad vind je kunstgalerieën, musea, historische bezienswaardigheden, kerken, bartijn-winkels, cafés en nachtclubs. Even buiten de stad kun je overblijfselen vinden van de Titanic, Halifax beschikt namelijk over een grote haven. De prachtige natuur biedt je de mogelijkheid om te wandelen, kamperen of vogelspotten.
Unisols Social Sharing
EasyDNNmaps
Live Accordion

Ocean Explorations Whale Cruises

Altijd al een keer walvissen willen spotten? Dan is nu de gelegenheid. Tijdens deze boottocht zal de captain er alles aan doen u zo dicht mogelijk bij de walvissen te krijgen. En als deze reuze beesten in de buurt zijn dan is er een heel groot "WOW" effect. Misschien minder spannend maar zeker zo mooi zijn de grote populatie zeehonden en vogels in deze streek. 

Text/HTML
Weersverwachting
Halifax
Weeronline.nl - Meer weer in Halifaxweeronline.nl Altijd jouw weer
ModuleDNN - Responsive Grid Media Gallery - Portfolio box
St. Mary's Basiliek
Skyline
Public Gardens
Halifax Common
Halifax Harbor

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

UStravel nieuwsbrief

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief