Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Portland is een bijzondere stad met vele gezichten. Zo zijn er dwars door de stad diverse parken en tuinen aangelegd, is de zee dichtbij en kunnen de besneeuwde toppen van de nabijgelegen bergen vanuit iedere plek in de stad gezien worden. Daarnaast worden er het hele jaar door vele festivals georganiseerd, zijn er tal van musea te bezoeken en staat de stad bekend om haar vooruitstrevendheid!

Parken en tuinen
Een van de mooiste Japanse tuinen, buiten Japan gelegen, bevindt zich net buiten het centrum van Portland. De authentieke tuin kent een groot verschil in hoogte en biedt een geweldig uitzicht op Mount Hoods.

Festivals en musea

In juli wordt jaarlijks onder andere het 4-daagse brouwersfestival georganiseerd in de stad. Meer dan 80 soorten bier worden er dan geschonken in het Waterfront Park. Ook wanneer je een muziek- en theaterliefhebber bent zijn er legio concerten of voorstellingen die je kunt bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Portland Opera waar vele musicals worden opgevoerd.


Winkelen

Van maart tot september wordt iedere zaterdag en zondag de grootste markt van het land gehouden in het oude centrum van de stad. Hier vind je allerlei zaken, uiteenlopend van zelfgemaakte, traditionele waren tot hippe spullen. Gelegen aan de overkant van de Willamette River vind je het de grootste shoppingmall van Portland, Lloyd Center genaamd. Hier bevinden zich meer dan 200 winkels!


Outdoor Adventure

Doordat de stad midden in de natuur ligt, kunnen in en rondom de stad vele outdoor activiteiten worden ondernomen. Van raften op de Clackamas River tot een stevige wandeling in het Tualatin River National Wildlife Refuge. Je kunt zelfs het gehele jaar skiën in het Cascade gebied rondom Mount Hood!Weersverwachting
Portland, OR
Weeronline.nl - Meer weer in Portland, ORweeronline.nl Altijd jouw weer
Portland by night
Portland Oregon
Portland
Foodtruck

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief