Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Havenstad Boston (Massachusetts) omschrijft zich als hip en werelds!

Boston is voor Amerikaanse begrippen een oude stad waar veel mensen van Ierse, Noorse, Joodse en Italiaanse afkomst zich jaren geleden vestigden met de hoop op een betere toekomst. Nog steeds wordt veel aandacht geschonken aan de vele historische bezienswaardigheden die tot op de dag van vandaag nog steeds bewaard zijn gebleven. Ze zijn op een bijzondere manier te aanschouwen, namelijk door de Freedom Trail te lopen. Dwars door de stad loopt een rode lijn die je als bezoeker te voet kunt volgen en welke je leidt langs de meeste -historische- bezienswaardigheden, zoals het State House, Boston Latin School en Bunker Hill Monument.

Voor een moment van rust kun je een mooie wandeling maken door de Public Gardens, die zowel in de lente als in de winter prachtig zijn om te bezoeken.

Tevens is Boston ook de stad waar twee van de beste universiteiten ter wereld gezeteld zijn, Harvard University en MIT.
De aanwezigheid van deze universiteiten draagt ook bij aan de cultuur die de stad te bieden heeft. Om de universiteitssfeer te proeven raden wij je aan een bezoek te brengen aan Cambridge en Harvard Square die grenzen aan Harvard University. Hier zijn leuke restaurants, boekwinkels, theaters en cafés te vinden zijn.

Brookline, gelegen nabij Boston, is de geboorteplaats van voormalig president John F. Kennedy. Je kunt zijn geboortehuis, wat nu ingericht is als museum, bezoeken.

Ook is Boston een prima uitgangspunt voor een fly-drive vanuit New England of is een bezoek aan de stad uitstekend te verlengen met enkele dagen Cape Cod, waar de Kennedys in Hyannisport nog steeds hun buitenverblijf hebben. Als je toch in de buurt bent is een bezoek aan het eiland ‘Martha’s Vineyard’ zeker de moeite waard, alsmede een lekkere visburger bij een van de kraampjes langs de boulevards!

Vakantie naar Amerika? Start dan hier jouw Amerika reis!

 

Fenway Park

Een sportwedstrijd meemaken is een "must see". Niet alleen in, maar ook rondom het stadion, is het een enorme happening. Een echt Amerikaans familie gebeuren. De avond is helemaal geslaagd als de Red Sox winnen. Vergeet geen souvenir te kopen in het park!

Old State House

Dit tref je alleen aan in Amerika; mooi authentiek oud gebouw in originele staat. Erg bijzonder om te zien dat een oud gebouw te midden van nieuwe hoogbouw gelukkig in stand blijft. In Boston zie je veel van dit soort authentieke gebouwen die omgeven zijn met nieuwe hoogbouw.
Het museum (niet gratis) geeft een impressie van de strijd tussen de Engelsen en Amerikanen.

Boston Freedom Trail

Dankzij een uitgezet pad kom je automatisch langs allerlei prachtige plekken. Er is veel historie te vinden, en wat wordt plezierig aangeboden! Je kunt ook een tour boeken inclusief gids. Langs de route zijn overal restaurantjes en parkjes. Een bezoek aan Boston zonder deze "trail" te lopen is eigenlijk niet mogelijk!

Weersverwachting
Boston
Weeronline.nl - Meer weer in Bostonweeronline.nl Altijd jouw weer
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston
Boston

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief