Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Miami is eigenlijk altijd een bijzondere stad geweest. De banden met Cuba zijn zo sterk dat de hele stad een Hispanic-achtige sfeer uitstraalt, maar een heel andere sfeer dan bijvoorbeeld San Antonio in Texas of Los Angeles in Californië hebben. Little Havana heeft nog wel de traditionele koffieshops en winkels, maar de meeste Cubaanse immigranten zijn naar de suburbs vertrokken. 

Miami is uniek in zijn soort, de Art Deco hotels van Miami Beach zijn overal ter wereld bekend en net zo mooi als ze er op de foto’s uitzien. Art-Deco wordt gekenmerkt door prachtige pastelkleurige gebouwen uit de jaren twintig en dertig.

Miami Beach is eveneens dé plek om te kijken en bekeken te worden. Is het niet aan het hagelwitte strand dan wel op het wereldwijd bekende Ocean Drive met de vele terrasjes, beroemde sterren, discotheken en clubs.

Ook wanneer je van (goedkoop) winkelen houdt, bent je in Miami aan het juiste adres. Lincoln Drive is bijvoorbeeld zeer geschikt om te winkelen, maar Miami heeft ook meerdere shopping malls en outlets waar de ware shopaholic zijn slag kan slaan.

Vanuit Miami is het makkelijk een uitstapje te maken naar de Everglades of de Florida Keys. Ook is het leuk een bezoek te brengen aan Parrot Jungle Island.

Maar ook op het strand zul je je niet vervelen, Miami heeft prachtige witte zandstranden en er zijn diverse sportmogelijkheden, waaronder beachvolleybal.

Vakantie naar Amerika? Start dan hier uw Amerika reis!

Onze Miami beleving

‘Good afternoon sir, where are you coming from?’ 
‘Goedemiddag, ik kom uit Beuningen, niet bekend??, misschien zegt Holland /Amsterdam u wat meer?’
‘Yeah, Amsterdam, that’s the place to be!’.
Na een lange vlucht sta ik bij het Alamo verhuurstation in Miami. Zoals het een echte Amerika- specialist betaamd, bezoek ik jaarlijks de grootste inkoopbeurs in de USA; de Pow Wow. Deze werd  deze keer in Miami gehouden.
‘Sir, because you are visiting the Pow Wow, we have a special car for you …’
Ik ben reuze benieuwd. Mannen en auto’s blijft toch altijd een verhaal apart. Ik loop naar buiten waar de huurauto’s staan en ja hoor, een Lincoln Towncar, een echte grote  Amerikaanse bak.  Een week lang in Miami rondrijden in een echte auto en met goed fatsoen een echte auto parkeren op  Ocean Drive… Deze Pow Wow kan voor mij al niet meer stuk.
 
Leuk om te doen in Miami

Jungle Island

Voor een leuk dagje uit is Jungle Island een echte aanrader. Het eiland is gelegen tussen Miami en Miami Beach en herbergt enkele bijzondere diersoorten. Zo leeft hier onder meer een lijger, een kruising tussen een leeuw en een tijger, en tevens de grootste kat ter wereld. Buiten allerlei bijzondere dieren en planten, worden er ook veel shows gegeven en is het park bijzonder mooi ingericht, waardoor het net een echte jungle lijkt. 

Voor meer informatie over Jungle Island kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

SoBe Tour

SoBe, zoals South Beach vaak wordt genoemd, is het zuidelijke gedeelte van Miami Beach. Natuurlijk is dit gebied bekend van onder meer Ocean Drive en de typische Art-Deco stijl, die hier veelvuldig te zien is. Er zijn verschillende excursies te boeken die u langs alle bezienswaardigheden leiden. Zo kunt u meedoen met de SoBe Walking Food Tour, die u langs de beste restaurants van South Beach brengen. Ook kunt u met de bekende Duckboat mee. Hiermee rijdt u eerst rond door de straten van Miami, om vervolgens in de baai rondom de stad te varen.

Voor meer informatie over de verschillende tours in South Beach, kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

Miami Bike Tour

Miami is gelegen op een vlak stuk land en ook schijnt de zon er bijna altijd. Daardoor is een tocht door de stad per fiets een perfecte manier om de diverse wijken te ontdekken. Little Havana en Little Haiti, wijken met een typisch Hispanic uitstraling. U kunt er voor kiezen om zelf op ontdekkingstocht te gaan, of dit onder begeleiding van een gids te doen. 

Voor meer informatie over de verschillende fietsroutes, kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

Everglades

Het nationaal park Everglades beslaat het zuidelijke deel van Florida en bestaat vooral uit moerassen, waar een grote diversiteit aan wildlife te zien is. Wanneer u hier met de karakteristieke air-boat doorheen vaart, zal u ongetwijfeld krokodillen tegenkomen! 

Voor meer informatie over de verschillende tours in de Everglades, kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

Dagexcursie Key West

De Florida Keys vormen een reeks eilanden die door middel van maar liefst 32 bruggen met elkaar verbonden zijn. Het rif rondom deze eilanden vormen samen het op drie-na grootste rif ter wereld en is echt een tropisch paradijs. Vanuit Miami worden diverse tours georganiseerd die u via alle eilanden, uiteindelijk naar het zuidelijkste puntje van de USA brengen, Key West.

Voor meer informatie over de verschillende tours, kunt u contact met ons opnemen via 024-6778750 of per e-mail.

Weersverwachting
Miami
Weeronline.nl - Meer weer in Miamiweeronline.nl Altijd jouw weer
Mid Beach
Alton Road
Miami Beach
Mid Beach
Ocean Drive

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief