Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Offerte aanvragen

  +31 (0)24 677 87 50  info@ustravel.nl     
Bestemmingsinformatie
Clearwater ligt in Pinellas County aan de westkust van Florida. Eigenlijk is het een eiland, een aantal mijlen lang en slechts vier stratenblokken breed. Het maakt niet uit waar je je bevindt op het eiland, je hebt altijd het strand in de buurt. 

Clearwater Beach, gelegen aan de Golf van Mexico, is een waar vakantieparadijs. Het heeft prachtige witte stranden met wuivende palmbomen. Een lichte bries blaast de zeilboten over het helderblauwe water...

In Clearwater Beach kun je volop deelnemen aan allerlei takken van watersport, je kunt er jetski's huren, waterfietsen of parasailen. In de jachthaven zijn boten te huur voor een relaxed zeiltochtje, maar ook als je wil diepzeeduiken is dit geen probleem! 

Je bevindt je hier op één van Florida's beste vislocaties, je vindt hier meer dan 300 soorten vis. Met de kilometerslange witte stranden, geweldige restaurantjes, winkeltjes en haar nachtleven komt Clearwater Beach aardig in de buurt van het paradijs!

Op de bewaakte stranden vind je voldoende faciliteiten voor een onbezorgde dag.
Weersverwachting
Clearwater Beach
Weeronline.nl - Meer weer in Clearwater Beachweeronline.nl Altijd jouw weer
Clearwater Beach Gulf
Clearwater Harbor

Interesse in een reis naar Amerika en/of Canada?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Wij zijn te bereiken per mail info@ustravel.nl of telefoon +31 (0)24 677 87 50

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

  

 UStravel nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en nieuwtjes voor Amerika en Canada reizen

  

Inschrijven UStravel nieuwsbrief